JACOBSBRØD - Åpent Bakeri
www.apentbakeri.no/oppskrifter-blogg/jacobsbrod27.02.2019 · Første dag: 85 g bokhvetemel 1,7 dl kokt vann (minimum 90 °C) 70 g bokhvetefrø ¾ dl varmt vann (minimum 60 °C) Hell bokhvete og kokende vann i en eltemaskin på lav hastighet og la den kjøre i ca. 10 minutter. Sett så blandingen til kjøling. Legg bokhvetefrøene i bløt ved å blande frøene med va
JACOBSBRØD - Åpent Bakeri
www.apentbakeri.no › oppskrifter-blogg › jacobsbrodFeb 27, 2019 · Første dag: 85 g bokhvetemel 1,7 dl kokt vann (minimum 90 °C) 70 g bokhvetefrø ¾ dl varmt vann (minimum 60 °C) Hell bokhvete og kokende vann i en eltemaskin på lav hastighet og la den kjøre i ca. 10 minutter. Sett så blandingen til kjøling. Legg bokhvetefrøene i bløt ved å blande frøene med va
Åpent Bakeri
http://www.apentbakeri.noÅpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på kunnskap, tradisjoner og rene, naturlige råvarer. Gode brød, boller, bakevarer, sandwicher, salater og ...
Åpent Bakeri
www.apentbakeri.noÅpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på kunnskap, tradisjoner og rene, naturlige råvarer. Gode brød, boller, bakevarer, sandwicher, salater og ferskpresset juice.
Åpent Bakeri
www.apentbakeri.noÅpent Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på kunnskap, tradisjoner og rene, naturlige råvarer. Gode brød, boller, bakevarer, sandwicher, salater og ferskpresset juice.
BRØDRESTEMAT - Åpent Bakeri
www.apentbakeri.no › oppskrifter-blogg › 2019/11/19Nov 19, 2019 · Fortvil ikke. Med enkle råvarer kan man få gammelt brød til å skinne igjen. Med enkle trekk kan det bli en deilig rett! I oppskriftene nedenfor har matansvarlig i Åpent bakeri Mikaela Jensen brukt 4/5 dager gammelt brød. Hun håper dette kan være til inspirasjon til å bruke det man har og ikke minst bruke brød som er litt tørt i kantene.