OVERENSKOMST 2018 - NNN
nnn.no › Baker-og-Konditor-SAMFO-NNN-2018-2020Del II: Overenskomst for baker- og konditorfagene Kap. I OMFANG OG VIRKEOMRÅDE 3 § 1 Omfang og virkeområde 3 § 2 Arbeidstakergrupper som omfattes 3 § 3 Seniorpolitikk 3 § 4 Arbeidstid 4 KAP. II LØNN 5 § 5 Minstelønnens størrelse 5 § 6 Diverse bestemmelser om lønn 5 Kap. III LØNNSSYSTEMER 7
Baker- og konditorfagene - NNN
nnn.no › wp-content › uploadsFaktisk lønn beregnes som et gjennomsnitt av siste 3 måneder. Ytelsen fra bedriften begrenses for inntil 4 uker pr. år, og gjelder for ansatte med minimum 6 - seks - måneders fast ansettelse. 12. Frysetillegg For vedvarende arbeid i fryserom og kontinuerlige frysere i temperaturer under minus 15 grader, betales et tillegg på kr. 3,50 pr. time.