Du lette etter:

bakeriet i lom historie

Om
detodebakeri.no › om
Historien om det øde bakeri starter flere år tilbake. Min mor er fra Vågå i Gudbrandsdalen hvor vi har en liten hytte som vi ofte tilbringer påsken. Hver gang vi er der drar vi til Bakeriet i Lom hos Morten Schakenda for å bunkre opp brød og boller. De første gangen ble jeg helt satt ut da jeg kom dit.
Historien om Bakeriet SPRØ
https://www.bakerietsprø.no/about
Av bakeri vil jeg spesielt anbefale et besøk hos Bakeriet i Lom. Etablert av Morten Schakenda som deler erfaringer åpent og gav meg anledning til å lære i hans bakeri. Jeg har også arbeidet i et amerikansk håndverksbakeri the BreadSmith som er vel verd et besøk om du er på de kanter.
Bakeoppskrifter Fra Lom - TINE Kjøkken
www.tine.no › oppskrifter › tema
Grovbrød fra Bakeriet i Lom Enkel • 120 Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode grovbrød. Hvert år selges tusenvis av brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du enten 3 små eller 2 store brød.
Om - detodebakeri.no
detodebakeri.no/om.html
Historien om det øde bakeri starter flere år tilbake. Min mor er fra Vågå i Gudbrandsdalen hvor vi har en liten hytte som vi ofte tilbringer påsken. Hver gang vi er der drar vi til Bakeriet i Lom hos Morten Schakenda for å bunkre opp brød og boller. De første gangen ble jeg helt satt ut …
historia - Bakeriet i Lom AS
https://www.bakerietilom.no › om-bakeriet-29484s
Om bakeriet HISTORIA | KVIFOR LOM | KVALITET OG HANDVERK | STEINOMNEN | LOKALE RÅVARER | FILOSOFIEN | VÆR RAUS | LÆR Å BAKE | BØKER | VELKOMEN HISTORIA Alle ...
Morten Schakenda om boller, brød og ... - Bokelskere
https://bokelskere.no › bok › morten-schakenda-om-bo...
Dette er historien om mesterkokken Morten Schakenda som flyttet til Lom og åpnet et bakeri. Her presenterer han kunnskap om baking og oppskrifter fra eget ...
Bakeriet i Lom AS
www.bakerietilom.no
Bakeriet i Lom. Opningstider bakeri og kafe: Måndag - fredag: 9 - 17. Laurdag 9-15. Sundag kviledag. Bestillingar. Bestillingar må vera oss i hende seinast kl 15 dagen i førevegen. Bestill gjerne på bestilling@bakerietilom.no eller på tlf 907 85 999
Bakeriet i Lom | Kafé - Café in Lom, Lom - Jotunheimen
https://www.visitjotunheimen.no/mat-og-drikke/bakeriet-i-lom-kafe-p4265893
For bakaren i Lom handlar det ikkje om å gjere ting enklare, men ekte. Steinovnen er det glødande hjarte i bakeriet. Varmen, lukta og røyken som stig opp frå pipa når …
Bakeriet i Lom - Ottadalen Mølle - Norgesfôr
https://www.norgesfor.no › ofossen-molle › referanser
– Det er ein kvalitet i sjølve historien. Vi trur også at brødet smakar litt annleis. Får vi tak i ein ost frå bygda som er god, er det ein kvalitet av same ...
Morten Schakenda om boller, brød og ... - Bokkilden
https://www.bokkilden.no › produkt
"Morten har laga Bakeri i Lom for å dela med andre. Dela optimisme, handverk og engasjement" Arne Brimi. Ujålete og sjenerøs. Her er fristende oppskrifter som ...
Det øde bakeri as
http://detodebakeri.no › ...
Historien om det øde bakeri starter flere år tilbake. ... Hver gang vi er der drar vi til Bakeriet i Lom hos Morten Schakenda for å bunkre opp brød og ...
Er dette Norges mest populære bakeri? — THE TRAVEL INSPECTOR
www.thetravelinspector.no › news › bakeriet-i-lom
Aug 03, 2019 · Dersom du heller har lyst til å lære bakerkunsten i Lom så arrangerer bakeriet i Lom egne kurs høsten 2019. Datoer for kursene er 25.-27. oktober og 8.-10. november 2019. Bonustipset: Dersom du vil ha en god mat- og overnattingsopplevelse i Lom så skal du gjerne velge vakre Røisheim hotel , noen få kilometer opp i Bøverdalen (mot ...
Nærbakst - Bakeriet
www.bakeriet.net
Bakeriet har forbindelse tilbake til Sagene Aktiebakeri, som var et stort bydelsbakeri i Oslo på slutten av 1800 tallet. Nærbakst er i dag et av Oslos ledende bakerier og vi baker og kjører ut ferske bakervarer 7 dager i uken.. Du finner våre bakeriutsalg over store deler av Oslo og gamle Akershus som Ski, Kongsberg og Vollen.
Om bakeriet | Bakeriet i Lom AS
https://www.bakerietilom.no/om-bakeriet-29484s.html
KVIFOR LOM Det er ei historie om tilfelle. Mange har lurt på kva i all verda var grunnen til at vi endast i Lom, og skal eg vera heilt ærleg er det ei historie om …
Bakeriet i Lom | Kafé - Café in Lom, Lom - Visit Jotunheimen
https://www.visitjotunheimen.no › mat-og-drikke › bak...
Bakeriet i Lom ligg midt i Lom sentrum. ... Varmen, lukta og røyken som stig opp frå pipa når dei fyrer er ein viktig del av historia til bakeriet.
Bakeriet hvor «alle» stopper - VG
https://www.vg.no › forbruker › reise › bakeriet-hvor-alle...
LOM (VG) Bakeriet i Lom har blitt bygdas heteste turistmagnet - og et fast stopp for mange bilister på veien mellom vest og øst.
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra ... - Norli
https://www.norli.no › morten-schakenda-om-boller-br...
Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom ... Dette er historien om Morten Schakenda, en av Norges beste kokker som pakket vekk ...
Bakeriet i Lom AS
https://www.bakerietilom.no
Bakeriet i Lom Opningstider bakeri og kafe: Måndag - fredag: 9 - 17 Laurdag 9-15 Sundag kviledag Bestillingar Bestillingar må vera oss i hende seinast kl 15 dagen i føreve
Om bakeriet | Bakeriet i Lom AS
www.bakerietilom.no › om-bakeriet-29484s
Bakeriet i om skulle ikkje vera mitt, men vårt. Det har vore avgjerande for oss å vert ein del av Lom, noko som alle skal kjenne eit lite eigarskap til. Derfor er det viktig at vi gjev noko attende, vi som har fått så mykje, ikkje berre moglegheita til å byggje opp bakeriet men også kjensla av at vi alle skulle meistre dette.
Mesterbakeren - Nationen
https://www.nationen.no › article › mesterbakeren
Historien om bakeren i Lom er et ofte fortalt eventyr om mesterkokken som forlot Oslo og dro til fjellbygda Lom, og som har klart å skapt ...
Morten Schakenda - Wikipedia
https://no.wikipedia.org › wiki › Morten_Schakenda
Baker[rediger | rediger kilde]. Etter tre år som lærling på Åpent Bakeri etablerte han bakeri i Lom i 2004. Bøker ...
Grovbrød fra Bakeriet i Lom - Marita Johansen
maritajohansen.com › grovbrod-fra-bakeriet-i-lom
Mar 09, 2020 · Egentlig er det ikke store jobben heller. Den største “jobben” er tiden. Oppskriften jeg har brukt til disse brødene er fra Bakeriet i Lom, med et par små endringer som grovbakst, som er hvete og rug, i stedet for sammalt hvete. Også lager jeg alltid en starter av vann, gjær og sukker for å vekke gjæren litt til live før jeg ...
Et møte med bakeren fra Lom. Morten Schakenda
https://www.bypatrioten.com/byblogg/et-moete-med-bakeren-fra-lom...
09.03.2020 · – Jeg er svært stolt av å kunne dele historien til et så unikt menneske som Morten er, sier filmskaperen. Det var Yvonne Aarset som inviterte dem til byen. – Etter et møte med Morten Schakenda på Bakeriet i Lom i høst, der han blant annet fortalte om filmen som var laget av han og som hadde blitt vist i Lom kvelden før, ble jeg gira på at flere skulle få et innblikk i …