Om - detodebakeri.no
detodebakeri.no/om.htmlHistorien om det øde bakeri starter flere år tilbake. Min mor er fra Vågå i Gudbrandsdalen hvor vi har en liten hytte som vi ofte tilbringer påsken. Hver gang vi er der drar vi til Bakeriet i Lom hos Morten Schakenda for å bunkre opp brød og boller. De første gangen ble jeg helt satt ut …
Bakeoppskrifter Fra Lom - TINE Kjøkken
www.tine.no › oppskrifter › temaGrovbrød fra Bakeriet i Lom Enkel • 120 Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode grovbrød. Hvert år selges tusenvis av brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du enten 3 små eller 2 store brød.
Bakeriet i Lom AS
www.bakerietilom.noBakeriet i Lom. Opningstider bakeri og kafe: Måndag - fredag: 9 - 17. Laurdag 9-15. Sundag kviledag. Bestillingar. Bestillingar må vera oss i hende seinast kl 15 dagen i førevegen. Bestill gjerne på bestilling@bakerietilom.no eller på tlf 907 85 999
Om bakeriet | Bakeriet i Lom AS
www.bakerietilom.no › om-bakeriet-29484sBakeriet i om skulle ikkje vera mitt, men vårt. Det har vore avgjerande for oss å vert ein del av Lom, noko som alle skal kjenne eit lite eigarskap til. Derfor er det viktig at vi gjev noko attende, vi som har fått så mykje, ikkje berre moglegheita til å byggje opp bakeriet men også kjensla av at vi alle skulle meistre dette.
Om
detodebakeri.no › omHistorien om det øde bakeri starter flere år tilbake. Min mor er fra Vågå i Gudbrandsdalen hvor vi har en liten hytte som vi ofte tilbringer påsken. Hver gang vi er der drar vi til Bakeriet i Lom hos Morten Schakenda for å bunkre opp brød og boller. De første gangen ble jeg helt satt ut da jeg kom dit.
Historien om Bakeriet SPRØ
https://www.bakerietsprø.no/aboutAv bakeri vil jeg spesielt anbefale et besøk hos Bakeriet i Lom. Etablert av Morten Schakenda som deler erfaringer åpent og gav meg anledning til å lære i hans bakeri. Jeg har også arbeidet i et amerikansk håndverksbakeri the BreadSmith som er vel verd et besøk om du er på de kanter.
Nærbakst - Bakeriet
www.bakeriet.netBakeriet har forbindelse tilbake til Sagene Aktiebakeri, som var et stort bydelsbakeri i Oslo på slutten av 1800 tallet. Nærbakst er i dag et av Oslos ledende bakerier og vi baker og kjører ut ferske bakervarer 7 dager i uken.. Du finner våre bakeriutsalg over store deler av Oslo og gamle Akershus som Ski, Kongsberg og Vollen.