Med disse tipsene og triksene blir festen en suksess | Tara.no
tara.no › livsstil › 10-tips-til-en-fest-som-underholderMay 11, 2018 · Skal du servere buffé, så bør du beregne 400-500 g mat per gjest, inkludert salat og brød, sier Fru Timian. Til en passelig stor buffé bør man servere to kjøttretter, en fisk-/skalldyrrett, to salater, hvorav en vanlig grønn salat og en mer mettende salat, f. eks waldorf-salat, potetsalat eller bønnesalat, pluss brød.
BRYLLUP FEST OG FORBEREDELSER, hvordan planlegge et vellykket ...
bryllup.orgBryllup - forberedelser og planlegging - veien fra frieri til bryllupsfest. Du som går i giftetanker ønsker en vellykket bryllups fest og en god start på giftemålet. Å planlegge for et vellykket bryllup er utfordrende og spennende for de involverte, men også en svært krevende jobb. Hvordan planlegge for å gifte seg?
brus til selskap - SRCH søkemotor
https://srch.no/brus-til-selskap19.07.2016 · Sånn generelt så regner de som har greie på det 3 voksne per 1,5 liter brus (altså 0,5 l/ person, ergo 100 liter brus..). Dersom du setter frem vann med og uten smak på bordene så vil "folk flest" velge vannet over brusen i alle fall til mat, og da kommer du trolig unna med betydelig mindre brus.