Brownies | Det søte liv
www.detsoteliv.no › oppskrift › browniesJun 22, 2005 · ♥ Bruk gjerne mørk kokesjokolade (opp til 70% kakaoinnhold), hvis du liker ekstra intens sjokoladesmak. Jeg pleier å gjøre det. Alternativt kan du øke mengden kokesjokolade til 300 gram eller kombinere 200 g kokesjokolade med 1-2 ss kakaopulver. ♥ Brownies er fine å fryse og tiner nokså raskt.
Kremen av Kremen: Love At First Brownie.
kremkremkrem.blogspot.com › 2011 › 08Aug 17, 2011 · 225 g kokesjokolade 90 g smør 1 dl seterrømme 4 store egg 330 g sukker 65 g hvetemel 45 g kakao 1 ts bakepulver Smelt smøret og bland inn sjokoladen til det er smeltet. Ha i rømmen. Pisk eggedosis av egg og sukker. Ha i sjokoladeblandningen. Bland så inn hvetemel, kakao og bakepulver. Ha røren i en langpanne med bakepapir oppi.
Brownies | TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › 2007 › 09Brownies. Dette er den beste og enkleste browniesen som finnes! Lite oppvask blir det også! Dette er en skikkelig ”innertier” og du blir garantert avkrevd oppskriften etter å ha servert den! Godt til kaffe. Eller som dessert, sammen med en bærsaus og vaniljeis. Nam nam! Finn frem: