CB | Hansa Borg Bryggerier
https://www.hansaborg.no/produkter/ol/cbCB Juleøl er et undergjæret øl med en mørkrød farge og en fyldig aroma som er balansert med ølets bitterhet. Ølet er brygget på pilsnermalt, karamellmalt, fargemalt og vann fra Christian IV`s kilde. Her er det også benyttet aromahumle som er med på å gi ølet dens aromaprofil.
pils: CB Juleøl 2020 (polet)
bjornunge.blogspot.com › 2020 › 11Nov 08, 2020 · CB Juleøl 2020 (polet) CB Juleøl fra polet er et norsk juleøl som i år har en kosefaktor på 6,5%. Det er et mørkt øl med en klar og fin brunfarge og en aroma av malt og hint av lakris. Malten setter et tydelig preg på smaken og gir brygget en litt i overkant sødme som slår litt uheldig ut med den litt høge kosefaktoren.
Test: CB Juleøl
desire.vegaselitetraining.com › cb-juleolCB Juleøl dufter av frukt, karamell og korn ifølge DN. VG mener den har en aroma av bjørnebær, julekrydder, malt og sirup. DN synes smaken er maltpreget uten noen særlig intensitet, mens VG kjenner smak av krydder, røyk og bær.
Test: CB Juleøl
https://test.no/cb-juleolCB Juleøl. Alkoholprosent: 6,5. CB Juleøl dufter av frukt, karamell og korn ifølge DN. VG mener den har en aroma av bjørnebær, julekrydder, malt og sirup. DN synes smaken er maltpreget uten noen særlig intensitet, mens VG kjenner smak av krydder, røyk og bær. VG legger til at denne ølen er frisk og god, og at den passer til lutefisk.
pils: CB Juleøl 2017 (polet)
bjornunge.blogspot.com › 2017 › 11Nov 15, 2017 · CB Juleøl 2017 (polet) CB Juleøl har i år en kosefaktor på 6,5%. Det er et mørkt øl med en klar og fin amber farge og en litt søtlig maltaroma. Malten kjennes også på smaken og gjør brygget til en klassisk juleøl. Brygget blir litt i søteste laget for de alvorlige store mengder, men alle tiders til julemat og julekos.
CB | Hansa Borg Bryggerier
www.hansaborg.no › produkter › olCB Juleøl er et undergjæret øl med en mørkrød farge og en fyldig aroma som er balansert med ølets bitterhet. Ølet er brygget på pilsnermalt, karamellmalt, fargemalt og vann fra Christian IV`s kilde. Her er det også benyttet aromahumle som er med på å gi ølet dens aromaprofil.