Verdens beste boller - Det søte liv
www.detsoteliv.no › oppskrift › verdens-beste-bollerSep 04, 2007 · Denne FANTASTISKE oppskriften fant jeg i et ukeblad under overskriften "Lesernes beste". I beskrivelsen av bollene stod det at de blir like lette og luftige som kjøpeboller. Jeg ble nysgjerrig da jeg leste oppskriften, for både ingrediensene og fremgangsmåten er litt annerledes enn ved vanlig gjærdeig. Blant annet lages deigen med melis i stedet for sukker, og væsken skal gis et oppkok ...
Slik får du luftige kanelboller | Coop Marked
coop.no › coop-marked › oppskrifterSep 23, 2016 · 2. Elt inn smøret til slutt for å få luftige boller. Bland alt, unntatt smøret, i en bolle og la kjøkkenmaskinen elte deigen i 5–10 minutter til du har en jevn deig. Ha så i smøret i terninger og elt videre i 5–10 minutter til. Dette gjør at glutenet får utvikle seg på best mulig måte, og resultatet er ekstra gode boller.