Book bord - Egon
https://egon.no/bookingBook bord. Velg ønsket restaurant i listen nedenfor. Egon reserverer aldri mer enn 50% av restauranten og har derfor alltid ledig for drop-in. Ønsker dere bord til større grupper over 10 personer ber vi dere ta kontakt. Se i kart.
Egon Bristol | Bergen Sentrum
www.bergensentrum.no › bedrift › egon-bristolMay 14, 2020 · Gå til nettside. ÅPNINGSTIDER. Mandag-fredag 10.00-24.00. Lørdag 11.00-24.00. Søndag 11.00-23.00. Se kart. Egon Bristol ligger midt i Bergen sentrum, i anslutning til Thon Hotel Bristol. Restauranten er romslig med 180 sitteplasser over to etasjer med det kjente og lune restaurantene i Egon kjeden. Vår restaurant følger Egon sitt konsept.
Bristol - Egon
https://egon.no/restauranter/vestland/bristol.htmlRestauranten ligger i anslutning til Thon Hotel Bristol midt i Bergen sentrum. Om restauranten. Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter.
Kjøttbasaren - Egon
egon.no › restauranter › vestlandEgon Kjøttbasaren. Fantastisk flott restaurant i ærverdige Kjøttbasaren som ligger på bryggen i Bergen. EGON har en fantastisk fin og stor uteservering som er meget populær. Her tar vi kun imot drop in. Reservasjoner gjelder kun inne i restauranten.
Egon Kjøttbasaren | Bergen Sentrum
www.bergensentrum.no › bedrift › egon-kjottbasarenMay 14, 2020 · Vår restaurant følger Egon sitt konsept. Maten og servicen er av den høye kvaliteten vi forventer å kunne gi deg på alle våre restauranter i hele Norge. Å være gjest hos oss skal være en avkobling fra hverdagen, med en god matopplevelse. Du skal kjenne at du er på en Egon restaurant gjennom mat, opplevelser og god service.
Egon Restaurant - Egon
https://www.egon.noEgonmagasinet 2020. Her kan du lese om det som har skjedd i Egonverden 2020. Fra vår familie. Til alle dere. I 1984 opplevde vi at det manglet noe for familiene som ikke var ute etter en pub eller en gourmet restaurant, men som likevel tok både opplevelse og mat på alvor. Les vår historie.