Studier - Bachelor filosofi - NTNU
https://www.ntnu.no/studier/bfiBachelor i filosofi er en treårig utdannelse på til sammen 180 studiepoeng. I tillegg til obligatoriske emner kan du i begge studieretninger ta et årsstudium i et annet fag, dra på utveksling til utlandet eller kombinere emner fra ulike fag. Slik er studiet bygd opp.
Filosofi | Utdanning.no
https://utdanning.no/utdanning/uio.no/filosofiSøk etter utdanning eller yrke. Avansert søk. Lukk. Offentlig og kvalitetssikret chat med veileder Avansert søk Min side Meny. ... Hva er lykke og hva gjør et menneskes liv godt? På bachelorstudiet i filosofi tar du for deg de store spørsmålene i livet. Les mer på studiets nettside. Alle utdanninger innen.
Filosof | Utdanning.no
utdanning.no › yrker › beskrivelseFilosofene kan bruke sin kunnskap innenfor ulike fagområder. Filosofi betyr kjærlighet til visdom. Begrepet stammer fra antikkens greske filosofer som prøvde å forstå og forklare verden og hvordan menneskene skulle leve. Arbeidshverdagen for filosofer kan variere en del avhengig av hvor man jobber.
Filosofi - årsstudium | UiT
uit.no › utdanning › programÅrsstudiet i filosofi kan bygges ut til en tre-årig Bachelorgrad i filosofi. Studiet er relevant kompetanse for yrker innen skole og utdanning, kulturinstitusjoner, politiske organisasjoner, naturforvaltning, ideelle organisasjoner, offentlig forvaltning og administrasjon, journalistikk, forlags-, medie- og formidlingsbransjen og i næringslivet.
Filosofi - bachelor | UiT
uit.no › utdanning › programFilosofi utfordrer det vi tror vi vet om livet, oss selv og verden. Det handler om hvordan vi bør leve, hva vi kan vite, om vi har fri vilje, om det er mening med universet og våre liv, eller om betydningen av kjønn og seksualitet.
Jobbmuligheter - bachelorprogram filosofi - NTNU
www.ntnu.no › studier › bfiLast ned brosjyre om filosofi og arbeidsliv. På en britisk karriereside (og via lenkene derfra) får du en mer utførlig beskrivelse av den typen ferdigheter og jobbmuligheter filosofi kan gi. (Siden er britisk og gjelder dermed først og fremst britiske filosofikandidater, men mye av det som skrives gjelder for Norge også).