FNs bærekraftsmål - FN-sambandet
www.fn.no › om-fn › fns-baerekraftsmaalMar 18, 2022 · FNs berekraftsmål omfattar 17 mål og 169 delmål. Måla skal fungere som ei felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn . Måla vart laga på ein demokratisk måte gjennom innspel frå land over heile verda og nesten ti millionar menneske fekk sagt si mening gjennom ei spørjeundersøking. Bærekraftsmål nummer 4 - god utdanning.
FNs bærekraftsmål - FN-sambandet
https://www.fn.no/om-fn/fns-baerekraftsmaal18.03.2022 · FNs bærekraftsmål består av 17 mål og 169 delmål. Målene skal fungere som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn. Målene ble laget på en demokratisk måte gjennom innspill fra land over hele verden og neste ti millioner mennesker fikk sagt sin mening gjennom en spørreundersøkelse.
FNs bærekraftsmål
www.fn.no › om-fn › fns-baerekraftsmaalMar 18, 2022 · FNs bærekraftsmål består av 17 mål og 169 delmål. Målene skal fungere som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn. Målene ble laget på en demokratisk måte gjennom innspill fra land over hele verden og neste ti millioner mennesker fikk sagt sin mening gjennom en spørreundersøkelse.
Mål 2: Utrydde sult - Norad
Mål 2. Utrydde sult, oppnå matsikkerhet og bedre ernæring, og fremme bærekraftig landbruk. 2.1 Innen 2030 utrydde sult og sikre alle mennesker, særlig fattige og personer i utsatte situasjoner, blant andre spedbarn, tilgang til trygg, …
Lærerbloggen: FNs bærekraftsmål 2: Rettferdig fordeling gir ...
martinjohannessen.blogspot.com › 2019 › 02Feb 02, 2019 · fns bærekraftsmål 2 sier at innen 2030 skal vi doble produktiviteten og inntektene til småskalaprodusenter i landbruket, særlig kvinner, urfolk, drivere av familiebruk, husdyrnomader og fiskere, blant annet gjennom sikker og lik tilgang til jord, andre produksjonsressurser og innsatsmidler, kunnskap, finansielle tjenester, markeder og muligheter …
FN's bærekraftsmål - Aquatiq
aquatiq.com › no › om-ossWhere can Aquatiq contribute: 2.1 By 2030, end hunger and ensure access by all people, in particular the poor and people in vulnerable situations, including infants, to safe, nutritious and sufficient food all year round. 2.2 By 2030, end all forms of malnutrition, including achieving, by 2025, the internationally agreed targets on stunting and ...