Du lette etter:

forbruk i norge 2019

Inntekt og forbruk - Statistisk sentralbyrå
https://www.ssb.no › inntekt-og-forbruk
Inntekter, fradrag og formue for personlige skatteytere · Inntekt og formue. For husholdninger og personlig næringsdrivende · Forbruk.
Kraftproduksjon - Energifakta Norge
energifaktanorge.no › norsk-energiforsyning
Nov 24, 2021 · Tilsig, forbruk og produksjon av kraft i Norge, 2019. Oppdatert: 17.02.2021. Kilde: NVE. Skriv ut figur Last ned grunnlag Tilsig, forbruk og produksjon av kraft i Norge, 2019 Last ned PDF Last ned som bilde (PNG)
Forbruk av korn til mat i Norge – Opplysningskontoret for ...
brodogkorn.no › fakta › matkorn
May 13, 2020 · Figur 2: Forbruk av matkorn i Norge . Figur 2 viser en mer detaljert fordelingen av matkorn til forbruk i Norge. I 2019 var dette 116 327 tonn norskprodusert, 216 223 tonn importert og 135 083 tonn kornekvivalenter importert via RÅK-import (Import av bearbeidede landbruksvarer, for eksempel bakervarer. Dette regnes om til kornekvivalenter).
Forbruket flater ut – men er langt fra bærekraftig - Framtiden i ...
https://www.framtiden.no › aktuelle-rapporter › file
Forbruket flater ut – men er langt fra bærekraftig. 2019. Av Liv Thoring ... Gjennomsnittlig konsum per person per år i Norge i perioden 1989 - 2018.
Kjøttforbruk - Animalia
www.animalia.no › no › samfunn
Oct 28, 2021 · Beregnet reelt forbruk av kjøtt har gått ned de siste årene. I 2020 var forbruket 51,7 kg per person, noe som er en nedgang på 1,4 kg fra 2019. I 2020 kom en ny rapport med forbedret metodegrunnlag for beregning av matsvinn gjennom verdikjeden. For kjøtt innebærer dette at det er mindre svinn enn tidligere beregnet.
Nordmenn har nest høyest personlig forbruk i ... - Aftenposten
https://www.aftenposten.no › okonomi › nordmenn-har-n...
Sist oppdatert 18. mars 2019. Mens luxembourgerne hadde et ... I Norge var forbruket av mat og drikkevarer 4 prosent under EU-snittet.
Forbruket øker i Norge: – Må legge til rette for et godt ...
https://www.nrk.no/norge/forbruket-oker-i-norge_-_-ma-legge-til-rette...
16.03.2022 · Nordmenns forbruk går opp, ... Det er 4,4 milliarder mer i samme kvartal i 2019. ... Det samlede vareforbruket til norske husstander har …
Legemiddelforbruket i Norge 2015-2019 - FHI
www.fhi.no › legemiddelforbruket-i-norge-2015-2019
Jul 03, 2020 · Samlet under ett gir disse kildene et utfyllende bilde av legemiddelsalg og forbruk i Norge. Grossistbasert legemiddelstatistikk I 2019 ble det solgt legemidler til humant bruk for totalt 19,7 milliarder kroner (apotekenes innkjøpspris - AIP), en økning på 3,3 % fra året før (tabell 3.1).
Kraftproduksjon - Energifakta Norge
24.11.2021 · Tilsig, forbruk og produksjon av kraft i Norge, 2019. Oppdatert: 17.02.2021. Kilde: NVE. Skriv ut figur Last ned grunnlag Tilsig, forbruk og …
Forbruket øker i Norge: – Må legge til rette for et godt liv ... - NRK
https://www.nrk.no › norge › forbruket-oker-i-norge_-...
Nordmenns forbruk går opp, til tross for at det må ned for å være bærekraftig. ... Det norske forbruket er nå på nivå med 2019, før koronaen satte ...
Lånefinansiert forbruk i Norge anno 2019 - OsloMet
https://oda.oslomet.no › bitstream › handle › SIF...
Lånefinansiert forbruk i Norge anno 2019. SIFO RAPPORT 13-19. Christian Poppe, Elling Borgeraas og Nan Zou Bakkeli.
Legemiddelforbruket i Norge 2015-2019 - FHI
03.07.2020 · Samlet under ett gir disse kildene et utfyllende bilde av legemiddelsalg og forbruk i Norge. Grossistbasert legemiddelstatistikk. I 2019 ble det solgt legemidler til humant bruk for totalt 19,7 milliarder kroner …
Produksjon og forbruk av energi, energibalanse og ... - SSB
www.ssb.no › energi-og-industri › energi
Jun 21, 2021 · Norsk forbruk i utlandet er inkludert, mens utenlandsk forbruk i Norge er ekskludert. Dette kalles norsk økonomisk territorium og er samme avgrensing som benyttes i nasjonalregnskapet. Internasjonale retningslinjer for energiregnskap er gitt av System of Environmental-Economic Accounting (SEEA) som utgis av FN.
Forbruket øker i Norge: – Må legge til rette for et godt liv ...
www.nrk.no › norge › forbruket-oker-i-norge_-_-ma
Mar 16, 2022 · Nordmenns forbruk går opp, til tross for at det må ned for å være bærekraftig. ... Det er 4,4 milliarder mer i samme kvartal i 2019. ... Norge nesten på toppen av pallen.
Produksjon og forbruk av energi, energibalanse og ...
https://www.ssb.no/energi-og-industri/energi/statistikk/produksjon-og...
21.06.2021 · Forbruk av deponigass er hentet fra Miljødirektoratet, mens forbruk av spesialavfall fram til og med 1999 er fra NORSAS (Norsk kompetansesenter for avfall og gjenvinning). Fra og med 2000 er det miljøstatistikken i Statistisk sentralbyrå som er kilde for bruk av spesialavfall; fra 2001 hentes imidlertid tall for industribedrifter fra SSBs statistikk over energibruk i industrien.
Rapport: Jordas ressurser for i år er brukt opp – NRK ...
https://www.nrk.no/norge/rapport_-jordas-ressurser-for-i-ar-er-brukt...
29.07.2019 · I dag, mandag, er jordas ressurser for 2019 brukt opp, ifølge en rapport. I år kommer dagen tidligere enn noen gang, og Norge er blant verstingene.
Nordmenn har nest høyest personlig forbruk i Europa - Adressa
https://www.adressa.no › okonomi › 2019/03/18 › Nor...
I Norge var forbruket av mat og drikkevarer 4 prosent under EU-snittet. Hvor mye varer og tjenester en husholdning forbruker påvirkes av ...
Cruiseturisters forbruk i Norge – en sammenlikning av ...
www.toi.no › getfile
Cruiseturisters forbruk i Norge – en sammenlikning av resultater og metoder i ti undersøkelser TØI rapport 2019 Forfatter: Petter Dybedal Oslo 2019 45 sider En gjennomgang av 10 ulike analyser av cruiseturisters forbruk i land i Norge i perioden 2005 – 2018 viser til dels ulike resultater.
Utviklingen i norsk kosthold 2019 - Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no › rapporter › Utv...
Denne rapporten bygger på data om forbruk på engrosnivå av matvarer ... Fra 1995 er anskaffelse av fisk og sjømat registrert løpende i GfK Norges.
Kjøttforbruk - Animalia
https://www.animalia.no/no/samfunn/kjottforbruk
28.10.2021 · Beregnet reelt forbruk av kjøtt har gått ned de siste årene. I 2020 var forbruket 51,7 kg per person, noe som er en nedgang på 1,4 kg fra 2019. I 2020 kom en ny rapport med forbedret metodegrunnlag for beregning av matsvinn gjennom verdikjeden. For kjøtt innebærer dette at det er mindre svinn enn tidligere beregnet.