Vingjær gjærnæring vinklaring gjærstopp ... - Vinlegging
https://www.vinlegging.net/tag/ingredienserOm ingredienser til vinlegging, gjær, svovel, gjærnæring, gjærstopp, pectinase, bentonite, gelantine, kieselsol, vinsyre, sitronsyre,
Vingjær og ingredienser til vinlegging
https://www.vinlegging.net › tag › ingredienserOm ingredienser til vinlegging, gjær, svovel, gjærnæring, gjærstopp, pectinase, bentonite, gelantine, kieselsol, vinsyre, sitronsyre,
Hjemmelaget vin - Gilje
https://www.kjell.gilje.org/vinlegging.html3. Tilsett lunkent vann til fruktmassen er dekket, og litt til. Kontroller at temperaturen er mellom 15 og 25 o C før du tilsetter gjær, gjærnæring og svovling. Tilsett 200 gram sukker og rør godt. Dekk til massen med et klede eller plastfolie. La massen stå i 3 - 7 dager under stadig omrøring. 4.