Helgemat — FAMILIEMAT
www.familiematblogg.no › helgematSteam buns med laks og soyaglace. Ferske reker med hjemmelaget loff og aioli. Pulled pork med hjemmelaget brioche. Blåskjell med sprøstekte poteter og chipotlemajones. Fish'n chips. Tyrkisk brød med digg tilbehør. Jukse "crispy-duck" med grillet kylling. Våre fire favoritt-salsaer. Lørdagspizza.
MALENESmaktMAT: HAKKENDE GOD EGGESALAT
malenesmaktmat.blogspot.com › 2012 › 04Denne eggesalaten er Mmm og t.o.m barn hiver den i seg. Karri, egg og løk passer godt sammen og den er frisk i smak. Du lager den på 1-2-3 Vel bekomme:-) Du trenger: 2 hardkokte egg 2 ss rømme 2 ss majones 1/2 ts karri 1/2 ts chilipulver 5 dråper sitronsaft 1/6 gul løk 2 klyper sukker 2 klyper salt 2 klyper pepper
Helgemat — FAMILIEMAT
www.familiematblogg.no/helgematSteam buns med laks og soyaglace. Ferske reker med hjemmelaget loff og aioli. Pulled pork med hjemmelaget brioche. Blåskjell med sprøstekte poteter og chipotlemajones. Fish'n chips. Tyrkisk brød med digg tilbehør. Jukse "crispy-duck" med grillet …
MALENESmaktMAT: Helgemiddag
malenesmaktmat.blogspot.com › search › labelKok opp 3-4 liter vann. Ha i pastaen og la det småkoke i 10 min. Imens steker du kjøttet i olje i en stor gryte. Ha først i kyllingen, deretter, chorizoen og tilslutt baconet. Når kjøttet er gyllent har du i hakkete tomater, stangselleri, fennikel, gulrøtter, rødløk, basilikum og hvitløk.
MALENESmaktMAT: ENKEL OG BARNSLIG JULEGLØGG
malenesmaktmat.blogspot.com › 2013 › 12MALENESmaktMAT har oppskrifter på hverdagsretter, helgekosemat og søtsaker. Oppskriftene er stort sett selvkomponerte favoritter. Jeg har utdanning bla.a innen pedagogikk, mat & helse og kunst & håndverk. F.o.m 2016 vil oppskriftene være preget av bærekraftig, lokal, sesongbasert mat med helsedirektorates helseanbefalinger. Fakta om mat og ...
Fra sjel til mage - en matblogg: Engelsk pai
frasjeltilmage.blogspot.com › 2011 › 10Oct 30, 2011 · Potetmosen må være hjemmelaget og gjerne med gode ingredienser som fløte og smør. Da blir dette er fullverdig helgemiddag som med fordel kan serveres gjester. Den løftes ekstra med den finhakkede løken som blandes i. Gir en nydelig smak, og er et godt tips i andre anledninger også. Til 4 personer: 500 g karbonadedeig 150 g bacon