Du lette etter:

helsedepartementet og helsedirektoratet

Svar på covid-19 oppdrag fra HOD 494 del D - Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no › koronavirus › f...
Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) ble i oppdrag 494 del A bedt om å vurdere behov for ev. endringer i nasjonale tiltak (regler og ...
Helsedirektoratet - regjeringen.no
https://www.regjeringen.no/no/dep/hod/org/etater-og-virksomheter-under...
Helsedirektoratet. Helsedirektoratet er et fag- og myndighetsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet. Direktoratet har ansvar for å følge med på og gi råd om forhold som påvirker befolkningens helse og utviklingen i helse- og omsorgstjenesten, utarbeide nasjonale normer på utvalgte områder, være kompetanseorgan for myndigheter ...
Kontakt oss - Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no › om-oss › kontakt-oss
Informasjon om innreise · Information in English · Sentralbord · Kundesenter autorisasjon og spesialistutdanning · Adresse · Faktura og org.nr · Presse.
Helsedirektoratet - regjeringen.no
https://www.regjeringen.no › ... › Underliggende etater
Helsedirektoratet er et fag- og myndighetsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet. ... Direktoratet har myndighet til å anvende og fortolke lov og ...
Koronavirus – beslutninger og anbefalinger - Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no › veiledere › koronavi...
Koronavirus – beslutninger og anbefalinger. Nasjonal veileder. Hva er nasjonal veileder? 1. Testing, isolasjon, smittesporing og karantene (TISK).
Faglig grunnlag til Helse- og omsorgsdepartementet (covid-19)
https://www.helsedirektoratet.no › tema › koronavirus
Oversikt over faglige vurderinger og anbefalinger om covid-19 til Helse- og omsorgsdepartementet fra Helsedirektoratet i samarbeid med Folkehelseinstituttet.
Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no
Helsedirektoratet.no retter seg mot deg som arbeider innen helse- og omsorgstjenesten.
Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no
Helsedirektoratet.no retter seg mot deg som arbeider innen helse- og omsorgstjenesten.
Kosthold og ernæring - Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no/ernaering
Kosthold og ernæring. Kostrådene. Kosthold ved sykdommer og tilstander. Kosthold i helse- og omsorgsinstitusjoner. Mat og måltider i barnehagen. Mat og måltider i skolen. Matbransje, serveringsmarked og arbeidsliv. Underernæring. Amming og spedbarnsernæring.
Administrativ ledelse i Helse- og omsorgsdepartementet ...
https://www.regjeringen.no/no/dep/hod/org/administrativ_ledelse/id444
Departementsråden er departementets høyeste faste embetskvinne. Departementsråden skal avlaste og være rådgiver for statsråden i arbeidet med ledelse og samordning av departementets arbeid. Departementsråden er statsrådens nærmeste medarbeider og rådgiver, både i faglige og politiske spørsmål. Telefon: 22 24 84 07
Helsedirektoratet
www.helsedirektoratet.no
Helsedirektoratet Vitaminveien 4, 0483 Oslo Pb. 220 Skøyen, 0213 Oslo. Nyheter. Presse
Covid-19 (koronavirus) - Helsedirektoratet
www.helsedirektoratet.no › tema › beredskap-og
Ungdom under korona-krisen (webinar) Konferanse. 25.08.2020. (Avsluttet) Gradvis tilbakeføring til normal drift av svangerskap-, fødsel- og barselomsorg under covid-19-epidemien (webinar) Konferanse. 29.05.2020. (Avsluttet) Digitalt seminar om kartlegging av oppmøte på helsestasjon.
Organisasjonskart - Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no › om-oss › organisasjon
Avdelinger og avdelingsdirektører · Miljø og helse: Jakob Linhave / Erlend Bø (fungerende) · Barne- og ungdomshelse: Ellen Margrethe Carlsen / Arild Johan Myrberg ...
Autorisasjon og spesialistutdanning - Helsedirektoratet
www.helsedirektoratet.no › tema › autorisasjon-og
Kontakt autorisasjon og spesialistutdanning: E-post: godkjenning@helsedir.no Tlf. (+47) 21 52 97 00 Telefontid mandag til fredag: 09.30-11.30 . Telefonen er stengt julaften og nyttårsaften.
Helse- og omsorgsdepartementet - regjeringen.no
https://www.regjeringen.no/no/dep/hod
Etter anbefaling fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet kan nå også antigen hurtigtest gjennomført av helsepersonell og selvtest benyttes for å teste seg ut av smittekarantene på døgn 7. Koronasituasjonen. Samlet og oppdatert informasjon fra regjeringen og departementene om tiltak og råd til befolkningen.
Organisering og ledelse i Helse- og omsorgsdepartementet ...
https://www.regjeringen.no/no/dep/hod/org/id445
Organisering og ledelse i Helse- og omsorgsdepartementet. Helse- og omsorgsministeren er departementets øverste leder. Statsråden har en politisk stab bestående av statssekretærer og politiske rådgiver. Departementsråden er departementets øverste administrative leder.
Ansvar og oppgaver helseberedskapen i Norge
https://www.helsedirektoratet.no › tema › ansvar-og-op...
Helsedirektoratets oppgaver. Helsedirektoratet skal i all beredskapsvirksomhet overfor helse-, omsorgs- og sosialtjeneste og -forvaltning, ...
Helse- og omsorgsdepartementet - regjeringen.no
www.regjeringen.no › no › dep
13.12.2021: Regjeringen innfører nye nasjonale smitteverntiltak for ikke å overbelaste helse- og omsorgstjenesten og beskytte kritiske samfunnsfunksjoner. Det blir strengere regler for arrangementer og uteliv for voksne, i kulturlivet og på organiserte fritidsaktiviteter. Det innføres skjenkestopp over hele landet.
Helsedirektoratet - regjeringen.no
www.regjeringen.no › no › dep
Helsedirektoratet. Helsedirektoratet er et fag- og myndighetsorgan underlagt Helse- og omsorgsdepartementet. Direktoratet har ansvar for å følge med på og gi råd om forhold som påvirker befolkningens helse og utviklingen i helse- og omsorgstjenesten, utarbeide nasjonale normer på utvalgte områder, være kompetanseorgan for myndigheter ...
Dette gjør Helsedirektoratet
https://www.helsedirektoratet.no › om-oss › dette-gjor-...
I tillegg har Helsedirektoratet et helhetlig ansvar for den nasjonale helseberedskapen. Vi er underlagt Helse- og omsorgsdepartementet. Se også: Tildelingsbrev ...
Kosthold og ernæring - Helsedirektoratet
www.helsedirektoratet.no › ernaering
Kosthold og ernæring. Kostrådene. Kosthold ved sykdommer og tilstander. Kosthold i helse- og omsorgsinstitusjoner. Mat og måltider i barnehagen. Mat og måltider i skolen. Matbransje, serveringsmarked og arbeidsliv. Underernæring. Amming og spedbarnsernæring.