05.09.2014 · Ingredienser 2 dl sukrin 100 g kokosfett 2 dl fløte 2 dl kokosmelk 400 g revet kokos 300 g mørk sjokolade (sukkerfri eller minst 70%) Fremgangsmåte Smelt kokosfett og sukrin i …
1. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. · 2. Visp inn vaniljepulver og cocosa sukker når kakaomassen og kakaosmøret har blit flytende. · 3. Smak om sjokoladen ...
02.05.2012 · Finn fram din smak og tilsett eventuelt mer eller mindre sukrinmelis. Kle en liten firkantet form med plastfolie, og hell kokosmassen i formen og press ned. Sett massen i fryseren i 1 time mens sjokoladen lages. Hjemmelaget …
15.04.2016 · Uten tilsatt sukker, lavkalori, smakfulle, seige og gode som en munnfull: Gelêgodteri, 15-20 stk. 1 dl ZerOh saft. 1,5 dl vatn. saft fra 1/2 sitron. 1 pk gelatinpulver (25 g) Slik gjer du: Ha ingrediensene i en liten kjele, varm opp på svak varme. Rør heile tida med en tresleiv eller lignande (unngå visp så det ikkje skummer seg).
Alt helt fritt for raffinert sukker og kun med naturlig søtning. Velger du yaconsirup, kan du lage en blodsukkervennlig sjokolade. Så smaker det litt ekstra ...
31.05.2012 · Hjemmelaget sjokoladeknekk: 0,5 dl eller 50 g rå kokosolje. 4 ss rå kakaopulver. 5-8 ss agavesirup, kan erstattes med yacon. 1/2- 1 ts salt. Rør alt sammen. Sjokoladen er smakløs uten salt, så ha i salt og smak til. Vær forsiktig. Det er bedre å …
Lag sjokolade med naturlige søtningsmidler og helt uten sukker. Økologisk og fair trade kakaoprodukter. Fremstilt av rå kakaobønner proppfull av næringsstoffer. Godt egnet for diabetikere, allergikere og alle som vil leve litt sunnere. Morsom aktivitet for hele familien!