Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og ...
trinesmatblogg.no › 2010 › 02Feb 19, 2010 · Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og eplekompott. Menyen fra siste gourmetkveld hentet vi fra Ole Jonny Eikefjords «Gourmet for folket». I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet. Tilbehøret for øvrig laget vi etter oppskriften, men ...
Hjortefilet - Kirsten Winge
https://kirstenwinge.no/2018/02/09/hjortefilet09.02.2018 · Dette er mitt forslag til grønnsaker som er knallgodt til ytrefilet av hjort. Hvis du ønsker andre grønnsaker, er det bare å bruke det. 4 gulerøtter. ½ kålrot (middels størrelse) 350 gram stjerneløk eller delikatesseløk. 400 gram rosenkål. 2 polkabeter. frisk timian. salt. pepper. smør eller nøytral olje
Hjortefilet - Kirsten Winge
kirstenwinge.no › 2018/02/09 › hjortefiletFeb 09, 2018 · Dette er mitt forslag til grønnsaker som er knallgodt til ytrefilet av hjort. Hvis du ønsker andre grønnsaker, er det bare å bruke det. 4 gulerøtter. ½ kålrot (middels størrelse) 350 gram stjerneløk eller delikatesseløk. 400 gram rosenkål. 2 polkabeter. frisk timian. salt. pepper. smør eller nøytral olje