Du lette etter:

hjort ytrefilet trines matblogg

Ingredient: hjortestek | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no › ingredient › hjortestek
Ved å bruke Trines Matblogg, samtykker du i bruk av cookies. Les mer. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen?
REINSDYRFILET MED PLOMMER, RØDVINSAUS ... - TRINES …
https://trinesmatblogg.no/recipe/reinsdyrfilet-med-plommer-rodvinsaus...
27.12.2015 · Når det er fest inviterer jeg ofte på reinsdyrfilet med godt tilbehør. Denne oppskriften er fra den nye kokeboken min, og det deilige reinsdyrkjøttet får her selskap av plommer i en deilig rødvinsaus, en silkemyk pastinakkrem og deilige Annapoteter.Dette blir nok årets nyttårsmiddag hos oss i år.
Hjortefilet - Kirsten Winge
https://kirstenwinge.no/2018/02/09/hjortefilet
09.02.2018 · Dette er mitt forslag til grønnsaker som er knallgodt til ytrefilet av hjort. Hvis du ønsker andre grønnsaker, er det bare å bruke det. 4 gulerøtter. ½ kålrot (middels størrelse) 350 gram stjerneløk eller delikatesseløk. 400 gram rosenkål. 2 polkabeter. frisk timian. salt. pepper. smør eller nøytral olje
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
https://trinesmatblogg.no › ... › varme sauser
1 oppskrift lagt i handlelisten. TRINES MATBLOGG ... Jeg skal lage hjort og vil gjerne helsteke den. ... En mørdbradbit og en bit ytrefilet.
Hjortefilet med plommer, glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus
https://trinesmatblogg.no › ... › tilbehør › grønnsaker
1 oppskrift lagt i handlelisten. TRINES MATBLOGG ... Hei Trine. Tusen takk for mange fine oppskrifter. Jeg lager mat etter dine forslag ...
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS | …
https://trinesmatblogg.no/recipe/hjortestek-med-portvinsaus-ovnsbakte...
11.10.2013 · På en vanlig mandags formiddag er det ellers ganske glissent i kjøleskapet vårt - før vi handler inn til ukemenyen, vel og merke. Men, tilbake til hjortesteken, som også har fått selskap av baconpotetmos og smørstekte kantareller, for ikke å snakke om en nydelig portvinsaus. Difficulty: enkel. Servings: 4-5 porsjoner. Time: 2-3 timer.
GRILLET YTREFILET MED URTESMØR OG ... - TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no/recipe/grillet-ytrefilet-med-urtesmor-og-grillet-paprika
14.06.2013 · Del paprikaen i to på langs og fjern alle frø og hinner. Skjær tomatene i 2 eller 4 biter og bland sammen med hvitløk, basilikum og hvitløk. Smak til med olivenolje og litt salt. Grill paprikaen med snittsiden ned i noen minutter, til du får grillriller på paprikaen. Snu paprikaen og fordel tomatene oppi.
Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk - Trines ...
https://trinesmatblogg.no › MIDDAG
600 gram ytrefilet av hjort. salt og nykvernet pepper. smør. Portvinsaus. 2 ss finhakket løk. 2 dl portvin. 2 dl kjøttkraft.
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS | TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › hjortestek-med
Oct 11, 2013 · På en vanlig mandags formiddag er det ellers ganske glissent i kjøleskapet vårt - før vi handler inn til ukemenyen, vel og merke. Men, tilbake til hjortesteken, som også har fått selskap av baconpotetmos og smørstekte kantareller, for ikke å snakke om en nydelig portvinsaus. Difficulty: enkel. Servings: 4-5 porsjoner. Time: 2-3 timer.
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK ... - TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › helstekt-indrefilet-med
Feb 01, 2013 · Krydre fileten med salt og pepper. Stek fileten i smør, slik at den får stekeskorpe over det hele. Stikk et steketermometer i den mest kjøttfulle delen av fileten og legg den i et ildfast fat. Ha litt grovt hakket timian over. Stekes ved 125 grader til fileten har en kjernetemperatur på ca 57 grader. Det tar omtrent 40 minutter.
Ingredient: hjortefilet | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no › ingredient › hjortefilet
Ved å bruke Trines Matblogg, samtykker du i bruk av cookies. Les mer. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen?
Hjortestek med fløtegratinerte poteter | Oppskrift - MatPrat
https://www.matprat.no › oppskrifter › gjester › hjortest...
Knus einerbær og pepper i en morter og bland inn salt. Gni inn hjortesteken med krydderblandingen. Stikk inn et steketermometer mot kjernen av kjøttet.
GRILLET YTREFILET MED URTESMØR OG GRILLET ... - TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › grillet-ytrefilet-med
Skjær tomatene i 2 eller 4 biter og bland sammen med hvitløk, basilikum og hvitløk. Smak til med olivenolje og litt salt. Grill paprikaen med snittsiden ned i noen minutter, til du får grillriller på paprikaen. Snu paprikaen og fordel tomatene oppi. La paprikaene grille på indirekte varme i ca 5 minutter eller til tomatene er gjennomvarme ...
Edels Mat & Vin: Ytrefilet av hjort med høstens godsaker
https://edelsmatvin.blogspot.com/2018/09/ytrefilet-av-hjort-med-hstens...
09.09.2018 · Ytrefilet av hjort . La kjøttet ligge i romtemperatur i 30-60 minutter før du steker det. S kjær forsiktig av eventuelle hinner på hjortefileten. Stek ytrefileten i en varm stekepanne med en blanding av smør og olje. Krydre med salt og pepper.
Helstekt ytrefilet av hjort - TV2
https://www.tv2.no › ... › God morgen Norge
Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott.
Hjortefilet med plommer, glaserte ... - TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no/recipe/hjortefilet-med-plommer-glasserte...
23.09.2011 · Sett langpannen på benken mens du steker hjortefileten. Senk varmen til 150 grader. Krydre hjortefileten med salt og pepper, og brun den på alle sider i litt smør. Legg kjøttet i et ildfast fat, stikk inn steketermometeret og stek den midt i ovnen til kjøttet har en kjernetemperatur på ca. 55 grader. Ta ut kjøttet, legg på ca 1 ss godt ...
Helstekt ytrefilet av hjort - TV 2
https://www.tv2.no/a/11994074
15.10.2009 · Helstekt ytrefilet av hjort. Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott
Hjortefilet med plommer, glaserte ... - TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › hjortefilet-med-plommer
Sep 23, 2011 · Sett langpannen på benken mens du steker hjortefileten. Senk varmen til 150 grader. Krydre hjortefileten med salt og pepper, og brun den på alle sider i litt smør. Legg kjøttet i et ildfast fat, stikk inn steketermometeret og stek den midt i ovnen til kjøttet har en kjernetemperatur på ca. 55 grader. Ta ut kjøttet, legg på ca 1 ss godt ...
Category: vilt | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no › middag › kjott › kjott-vilt
Ved å bruke Trines Matblogg, samtykker du i bruk av cookies. Les mer. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen?
Ingredient: hjortestek | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no/ingredient/hjortestek
MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Ved å bekrefte e-postadressen din samtykker du i at jeg kan sende deg nyhetsbrev 1-4 …
Hjortefilet - Kirsten Winge
kirstenwinge.no › 2018/02/09 › hjortefilet
Feb 09, 2018 · Dette er mitt forslag til grønnsaker som er knallgodt til ytrefilet av hjort. Hvis du ønsker andre grønnsaker, er det bare å bruke det. 4 gulerøtter. ½ kålrot (middels størrelse) 350 gram stjerneløk eller delikatesseløk. 400 gram rosenkål. 2 polkabeter. frisk timian. salt. pepper. smør eller nøytral olje
Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og ...
trinesmatblogg.no › 2010 › 02
Feb 19, 2010 · Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og eplekompott. Menyen fra siste gourmetkveld hentet vi fra Ole Jonny Eikefjords «Gourmet for folket». I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet. Tilbehøret for øvrig laget vi etter oppskriften, men ...
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK ... - TRINES …
https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-indrefilet-med-saltbakt-lok...
01.02.2013 · Krydre fileten med salt og pepper. Stek fileten i smør, slik at den får stekeskorpe over det hele. Stikk et steketermometer i den mest kjøttfulle delen av fileten og legg den i et ildfast fat. Ha litt grovt hakket timian over. Stekes ved 125 grader til fileten har en kjernetemperatur på ca 57 grader. Det tar omtrent 40 minutter.
Helstekt ytrefilet av hjort - TV 2
www.tv2.no › a › 11994074
Oct 15, 2009 · Helstekt ytrefilet av hjort. Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott Wenche. Publisert 15.10.2009, oppdatert 15.10.2009. Del Ta ...
Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og ...
https://trinesmatblogg.no/2010/02/hjortefilet-med-portvinsaus...
19.02.2010 · Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og eplekompott. Menyen fra siste gourmetkveld hentet vi fra Ole Jonny Eikefjords «Gourmet for folket». I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet. Tilbehøret for øvrig laget vi etter oppskriften, men ...