Du lette etter:

hjort ytrefilet trines matblogg

GRILLET YTREFILET MED URTESMØR OG GRILLET ... - TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › grillet-ytrefilet-med
Skjær tomatene i 2 eller 4 biter og bland sammen med hvitløk, basilikum og hvitløk. Smak til med olivenolje og litt salt. Grill paprikaen med snittsiden ned i noen minutter, til du får grillriller på paprikaen. Snu paprikaen og fordel tomatene oppi. La paprikaene grille på indirekte varme i ca 5 minutter eller til tomatene er gjennomvarme ...
GRILLET YTREFILET MED URTESMØR OG ... - TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no/recipe/grillet-ytrefilet-med-urtesmor-og-grillet-paprika
14.06.2013 · Del paprikaen i to på langs og fjern alle frø og hinner. Skjær tomatene i 2 eller 4 biter og bland sammen med hvitløk, basilikum og hvitløk. Smak til med olivenolje og litt salt. Grill paprikaen med snittsiden ned i noen minutter, til du får grillriller på paprikaen. Snu paprikaen og fordel tomatene oppi.
Hjortefilet med plommer, glaserte ... - TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › hjortefilet-med-plommer
Sep 23, 2011 · Sett langpannen på benken mens du steker hjortefileten. Senk varmen til 150 grader. Krydre hjortefileten med salt og pepper, og brun den på alle sider i litt smør. Legg kjøttet i et ildfast fat, stikk inn steketermometeret og stek den midt i ovnen til kjøttet har en kjernetemperatur på ca. 55 grader. Ta ut kjøttet, legg på ca 1 ss godt ...
REINSDYRFILET MED PLOMMER, RØDVINSAUS ... - TRINES …
https://trinesmatblogg.no/recipe/reinsdyrfilet-med-plommer-rodvinsaus...
27.12.2015 · Når det er fest inviterer jeg ofte på reinsdyrfilet med godt tilbehør. Denne oppskriften er fra den nye kokeboken min, og det deilige reinsdyrkjøttet får her selskap av plommer i en deilig rødvinsaus, en silkemyk pastinakkrem og deilige Annapoteter.Dette blir nok årets nyttårsmiddag hos oss i år.
Helstekt ytrefilet av hjort - TV2
https://www.tv2.no › ... › God morgen Norge
Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott.
Hjortestek med fløtegratinerte poteter | Oppskrift - MatPrat
https://www.matprat.no › oppskrifter › gjester › hjortest...
Knus einerbær og pepper i en morter og bland inn salt. Gni inn hjortesteken med krydderblandingen. Stikk inn et steketermometer mot kjernen av kjøttet.
Helstekt ytrefilet av hjort - TV 2
https://www.tv2.no/a/11994074
15.10.2009 · Helstekt ytrefilet av hjort. Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott
Ingredient: hjortefilet | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no › ingredient › hjortefilet
Ved å bruke Trines Matblogg, samtykker du i bruk av cookies. Les mer. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen?
Hjortefilet med plommer, glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus
https://trinesmatblogg.no › ... › tilbehør › grønnsaker
1 oppskrift lagt i handlelisten. TRINES MATBLOGG ... Hei Trine. Tusen takk for mange fine oppskrifter. Jeg lager mat etter dine forslag ...
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS | TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › hjortestek-med
Oct 11, 2013 · På en vanlig mandags formiddag er det ellers ganske glissent i kjøleskapet vårt - før vi handler inn til ukemenyen, vel og merke. Men, tilbake til hjortesteken, som også har fått selskap av baconpotetmos og smørstekte kantareller, for ikke å snakke om en nydelig portvinsaus. Difficulty: enkel. Servings: 4-5 porsjoner. Time: 2-3 timer.
Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk - Trines ...
https://trinesmatblogg.no › MIDDAG
600 gram ytrefilet av hjort. salt og nykvernet pepper. smør. Portvinsaus. 2 ss finhakket løk. 2 dl portvin. 2 dl kjøttkraft.
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS | …
https://trinesmatblogg.no/recipe/hjortestek-med-portvinsaus-ovnsbakte...
11.10.2013 · På en vanlig mandags formiddag er det ellers ganske glissent i kjøleskapet vårt - før vi handler inn til ukemenyen, vel og merke. Men, tilbake til hjortesteken, som også har fått selskap av baconpotetmos og smørstekte kantareller, for ikke å snakke om en nydelig portvinsaus. Difficulty: enkel. Servings: 4-5 porsjoner. Time: 2-3 timer.
Hjortefilet - Kirsten Winge
kirstenwinge.no › 2018/02/09 › hjortefilet
Feb 09, 2018 · Dette er mitt forslag til grønnsaker som er knallgodt til ytrefilet av hjort. Hvis du ønsker andre grønnsaker, er det bare å bruke det. 4 gulerøtter. ½ kålrot (middels størrelse) 350 gram stjerneløk eller delikatesseløk. 400 gram rosenkål. 2 polkabeter. frisk timian. salt. pepper. smør eller nøytral olje
Ingredient: hjortestek | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no › ingredient › hjortestek
Ved å bruke Trines Matblogg, samtykker du i bruk av cookies. Les mer. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen?
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK ... - TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › helstekt-indrefilet-med
Feb 01, 2013 · Krydre fileten med salt og pepper. Stek fileten i smør, slik at den får stekeskorpe over det hele. Stikk et steketermometer i den mest kjøttfulle delen av fileten og legg den i et ildfast fat. Ha litt grovt hakket timian over. Stekes ved 125 grader til fileten har en kjernetemperatur på ca 57 grader. Det tar omtrent 40 minutter.
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
https://trinesmatblogg.no › ... › varme sauser
1 oppskrift lagt i handlelisten. TRINES MATBLOGG ... Jeg skal lage hjort og vil gjerne helsteke den. ... En mørdbradbit og en bit ytrefilet.
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK ... - TRINES …
https://trinesmatblogg.no/recipe/helstekt-indrefilet-med-saltbakt-lok...
01.02.2013 · Krydre fileten med salt og pepper. Stek fileten i smør, slik at den får stekeskorpe over det hele. Stikk et steketermometer i den mest kjøttfulle delen av fileten og legg den i et ildfast fat. Ha litt grovt hakket timian over. Stekes ved 125 grader til fileten har en kjernetemperatur på ca 57 grader. Det tar omtrent 40 minutter.
Category: vilt | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no › middag › kjott › kjott-vilt
Ved å bruke Trines Matblogg, samtykker du i bruk av cookies. Les mer. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen?
Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og ...
trinesmatblogg.no › 2010 › 02
Feb 19, 2010 · Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og eplekompott. Menyen fra siste gourmetkveld hentet vi fra Ole Jonny Eikefjords «Gourmet for folket». I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet. Tilbehøret for øvrig laget vi etter oppskriften, men ...
Ingredient: hjortestek | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no/ingredient/hjortestek
MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Ved å bekrefte e-postadressen din samtykker du i at jeg kan sende deg nyhetsbrev 1-4 …
Helstekt ytrefilet av hjort - TV 2
www.tv2.no › a › 11994074
Oct 15, 2009 · Helstekt ytrefilet av hjort. Hjort servert med ovnsbakte høstgrønnsaker, mandelpotetpurè, portvinsaus, og eple og rødløkkompott Wenche. Publisert 15.10.2009, oppdatert 15.10.2009. Del Ta ...
Hjortefilet - Kirsten Winge
https://kirstenwinge.no/2018/02/09/hjortefilet
09.02.2018 · Dette er mitt forslag til grønnsaker som er knallgodt til ytrefilet av hjort. Hvis du ønsker andre grønnsaker, er det bare å bruke det. 4 gulerøtter. ½ kålrot (middels størrelse) 350 gram stjerneløk eller delikatesseløk. 400 gram rosenkål. 2 polkabeter. frisk timian. salt. pepper. smør eller nøytral olje
Hjortefilet med plommer, glaserte ... - TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no/recipe/hjortefilet-med-plommer-glasserte...
23.09.2011 · Sett langpannen på benken mens du steker hjortefileten. Senk varmen til 150 grader. Krydre hjortefileten med salt og pepper, og brun den på alle sider i litt smør. Legg kjøttet i et ildfast fat, stikk inn steketermometeret og stek den midt i ovnen til kjøttet har en kjernetemperatur på ca. 55 grader. Ta ut kjøttet, legg på ca 1 ss godt ...
Edels Mat & Vin: Ytrefilet av hjort med høstens godsaker
https://edelsmatvin.blogspot.com/2018/09/ytrefilet-av-hjort-med-hstens...
09.09.2018 · Ytrefilet av hjort . La kjøttet ligge i romtemperatur i 30-60 minutter før du steker det. S kjær forsiktig av eventuelle hinner på hjortefileten. Stek ytrefileten i en varm stekepanne med en blanding av smør og olje. Krydre med salt og pepper.
Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og ...
https://trinesmatblogg.no/2010/02/hjortefilet-med-portvinsaus...
19.02.2010 · Hjortefilet med portvinsaus, blomkålpure og rødløk- og eplekompott. Menyen fra siste gourmetkveld hentet vi fra Ole Jonny Eikefjords «Gourmet for folket». I oppskriften var det opprinnelig reinsdyr, men vi valgte hjort i stedet, og følgelig en litt annen fremgangsmåte på kjøttet. Tilbehøret for øvrig laget vi etter oppskriften, men ...