Seks gode pappviner - Aftenposten
www.aftenposten.no › amagasinet › iFeb 20, 2021 · Künstler Inspiration Pinot Noir, Tyskland. Pris: 479,90 kr (300 cl) Varenr. 12149506. Bestilling, inne på 70 pol. Terningkast 5. Vin kan smake mye og samtidig kjennes lett. Pinot noir er en drue som kan oppleves tander. Når vininteressen først er vekket, ser jeg mange lar seg fascinere.
Aftenposten
https://www.aftenposten.no/tag/Ingvild_TennfjordIngvild Tennfjord: Dette er boblene du bør velge til fest og feiring. 18. Mai. A-magasinet . Seks vintips til 17. mai Denne nykommeren fra California er blitt en snakkis. 07. Mai. A-magasinet . Én rosévin skiller seg ut i polets vårslipp: «Jeg ble totalsjarmert ...
Ingvild Tennfjord | Flickr
www.flickr.com › photos › tennfjordSamson syv md by Ingvild Tennfjord This site uses cookies to improve your experience and to help show content that is more relevant to your interests. By using this site, you agree to the use of cookies by Flickr and our partners as described in our cookie policy .
Ingvild Tennfjord: Fest på 1-2-3
www.aftenposten.no › amagasinet › iDec 28, 2021 · Ingvild Tennfjord: Fest på 1-2-3. For to år siden trodde jeg ikke vi kom til å trenge en grunnleggende guide til hvordan lage fest og god stemning. Men her er den. Når mannen min lager mat, åpner han kokeboken og følger oppskriften til punkt og prikke. Jeg, derimot, lar meg inspirere.
Mandagsmiddager - PressReader
www.pressreader.com › norway › aftenpostenJan 14, 2022 · Ingvild Tennfjord er journalist og utdannet vinkelner med diploma fra Wine & Spirit Education Trust. Hun har skrevet syv vinbøker og er en ettertraktet foredragsholder. ingvild@ ingvildtennfjord.com uttrykk. Så hvordan smaker det? Kan du gjenkalle smaken av juice? Forskjellen på ferskpresset og kartong er stor.
Ingvild Tennfjord: Seks gode viner på boks
www.aftenbladet.no › magasin › iFeb 08, 2020 · Ingvild Tennfjord er A-magasinets vinskribent. Hun er utdannet vinkelner. Foto: Kristoffer Myhre Pappvin får mer luft. Pappviner utsettes for større mengder oksygen enn vin på flaske. Oksygen «stjeler» bærsmak fra vinen. Selv om forpakningene er dramatisk forbedret siste tiår, vil ørsmå mengder luft komme i kontakt med vinen.