Du lette etter:

kokk lønn 2021

I. (§ 3) Lønnssatser (RIKSAVTALEN)
https://www.nhoreiseliv.no/contentassets/802cdd97248b4eb9aa4d8b…
Minstelønnssatser fra 1. april 2018 I. (§ 3) Lønnssatser (RIKSAVTALEN) 3.1 Minstelønn for unge arbeidstakere Lærlinger/lærekandidater lønnes ikke etter satser for unge arbeidstakere i de tilfeller
I. (§ 3) Lønnssatser (RIKSAVTALEN)
www.nhoreiseliv.no › contentassets › 802cdd97248b4eb
Apr 01, 2018 · Etter 8 års praksis som kokk 30 319,25 196,88 186,58 Etter 10 års praksis som kokk 30 709,25 199,41 188,98 Arbeidstakere uten fagbrev Kr pr. mnd. 35,5 t/u 37,5 t/u Begynnerlønn for arbeidstakere over 20 år/ etter 4 mnd. praksis over 18 år 27 103,38 176,00 166,79 Etter 2 års praksis som kokk 27 204,13 176,65 167,41
Lønn som kokk forklart: så mye tjener kokker - ForklarMeg.com
forklarmeg.com › lonn-som-kokk
Feb 15, 2021 · Lønn som kokk forklart: så mye tjener kokker. Å jobbe som kokk er noe spesielt, men hvis du trives med en hektisk hverdag hvor du får jobbe med ekte matglede kan det være noe for deg. Men hvor mye tjener egentlig en helt vanlig kokk her i Norge? Den gjennomsnittlige lønnen for kokker med fagbrev er omtrent 405 000 kroner i året.
For lav lønn til å få boliglån, hevder Fellesforbundet - TV2
https://www.tv2.no › nyheter › innenriks
Håkon Vilvang (24) vurderte seriøst å slutte som kokk, og kanskje heller bli bilselger. En jobb med lav lønn og ugunstige arbeidstider ...
Slik er det å jobbe som kokk | Dette tjener du - Prosent.no
www.prosent.no › skole-utdanning › yrke
Lønn 2020/2021: Ca. 399.000 kr (Alle sektorer) En restaurantsjef har ca 480.000 kr, mens en ansatt på kafé/gatekjøkken ligger på rundt 370.000 kr årlig. Dette jobber en kokk med: En typisk arbeidshverdag går ut på å planlegge menyer, forberede matservering, utføre matlaging på bestilling og vaske ned kjøkken.
Få god og stabil lønn som kokk | Norsk Restaurantskole
https://norskrestaurantskole.no › kokk-lonn
I følge Statistisk Sentralbyrå har en heltidskokk en lønn på ca. 399 120 kroner i året. Dette gjennomsnittet er regnet ut i fra både kommunal og privat sektor.
Virke
www.virke.no › globalassets › 6
Etter 10 års praksis som kokk. 31 490,88. 204,49. 193,79 ... 06/01/2021 06:04:00 Last modified by: Cathrine Thom ...
Landsoverenskomst for Hotell- og Restaurantvirksomheter FF ...
www.virke.no › tariff-og-lonn › finn-tariffavtale
Nov 18, 2020 · Alle ansatte omfattet av Landsoverenskomst for Hotell- og restaurantvirksomheter (Fellesforbundet) har krav på å få regulert sin individuelle lønn pr. 1. april 2021 med et generelt tillegg på kr 2,25 og et lavlønnstillegg på kr 1, til sammen kr 3,25 pr. time på 37,5 t/uke.
Slik er det å jobbe som kokk | Dette tjener du - Prosent.no
https://www.prosent.no › skole-utdanning › yrke › kokk
Her kan du lese mer om lønn, personlige egenskaper og hva det vil si å jobbe ... Lønn 2020/2021: ... Yrke kokk arbeidstider arbeidsoppgaver videreutdanning ...
Riksavtalen 2020–2022 - Fellesforbundet
https://www.fellesforbundet.no › tariffavtaler › rik...
Disse beholder sin lønn uavkortet når slike møter finner sted i arbeidstiden. ... for faglært kokk og begynnerlønn for øvrige arbeidstakere.
Lønn som kokk forklart: så mye tjener kokker - ForklarMeg.com
https://forklarmeg.com/lonn-som-kokk
15.02.2021 · Lønn som kokk forklart: så mye tjener kokker. Å jobbe som kokk er noe spesielt, men hvis du trives med en hektisk hverdag hvor du får jobbe med ekte matglede kan det være noe for deg. Men hvor mye tjener egentlig en helt vanlig kokk her i Norge? Den gjennomsnittlige lønnen for kokker med fagbrev er omtrent 405 000 kroner i året.
Riksavtalens satser fra 1. april 2021 - Parat
https://www.parat.com › dm_documents › Riksavt...
MINSTELØNN - KOKKER m/FAGBREV kr pr. mnd. 35,5 t/u. 37,5 t/u. Begynnerlønn. 30 502,88. 198,07. 187,71. Etter 2 års praksis som kokk.
Kokk | Utdanning.no
https://utdanning.no › Yrker
Lønn ; Kokk: 406 920 ; Sjefskokk: 455 400 ; Gatekjøkken- eller kafémedarbeider: 351 000 ; Restaurantsjef: 482 400 ...
Kokk | Utdanning.no
utdanning.no › yrker › beskrivelse
Som kokk må du ha god kunnskap om råvarer, behandling av råvarer og tilberedningsteknikker. Næringsinnhold, matsikkerhet, allergier og intoleranser, forskjellige kulturer og religioner, og regelverk innenfor hygiene og HMS er også temaer du må vite mye om. Som kokk må du regne med å jobbe turnus. Det innebærer arbeid på kveldstid, i ...
Kokk og ernæringsfagarbeidere | Lønn og arbeidsforhold ...
https://www.fagforbundet.no/yrke/erneringsfagarbeidere
Fagforbundet for ernæringsfagarbeidere. Fagforbundet er forbundet for deg som arbeider med mat og ernæring i kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og private institusjoner. Enten du er kokk, dietetiker, kjøkkenleder, kostøkonom, servicemedarbeider eller kjøkken-/kantineassistent, er du velkommen som medlem.
Lønn som kokk forklart: så mye tjener kokker - ForklarMeg.com
https://forklarmeg.com › Nyeste artikler
Den gjennomsnittlige lønnen for kokker med fagbrev er omtrent 405 000 kroner i året. De som jobber på gatekjøkken eller kafé har litt lavere ...
Kokk og ernæringsfagarbeidere | Lønn og arbeidsforhold
https://www.fagforbundet.no › Fag og yrkesgrupper
Fagforbundet er forbundet for deg som arbeider med mat og ernæring i kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og private institusjoner. Enten du er kokk, ...
Slik er det å jobbe som kokk | Dette tjener du - Prosent.no
https://www.prosent.no/skole-utdanning/yrke/kokk
En typisk arbeidshverdag går ut på å planlegge menyer, forberede matservering, utføre matlaging på bestilling og vaske ned kjøkken. Samtidig er det viktig å utføre riktig og god hygiene, ha god råvarekunnskap og kjenne verdiene for sunn drift. Skal du gjøre det godt som kokk er det naturligvis essensielt at du har en lidenskap for faget.
Kokk | Utdanning.no
https://utdanning.no/yrker/beskrivelse/kokk
En kokk må kunne litt av alt, og allsidighet er derfor viktig. Selv om kokken samarbeider med servitøren, er kokken ofte å se i serveringslokalene, ute blant gjestene eller brukerne. Kommunikasjon direkte med gjestene er viktig. Som kokk må du ha god kunnskap om råvarer, behandling av råvarer og tilberedningsteknikker.