Start med å steke lever på medium varme, maks to minutt på hver side, ikke for lenge, for å unngå skosåle-konsistens. Legg den stekte levra over på et fat. Ha ...
Skjær leveren i skiver. Dryss på salt og pepper og stek leveren i smør i 1-2 minutter på hver side. Lever må ikke steke for lenge og ved for sterk varme ...
11.12.2018 · Lever i fløtesaus er en nytelse, hvis man bare liker lever. Pass på å ikke steke leveren tørr, men brun den raskt og la den trekke ferdig i den gode …
25.10.2020 · Lever i fløtesaus er en nytelse, hvis man bare liker lever. Pass på å ikke steke leveren tørr, men brun den raskt og la den trekke ferdig i den gode fløtesausen. Kokemodus forhindrer at skjermen blir sort Porsjoner – + Slik gjør du Rens lever. Fjern så mye hinner som mulig, og del leveren i biter. Skjær løk og sopp i tynne skiver.
Stekt lever i fløtesaus er faktisk en av våre bestselgende ferdigmiddager. Deilig å slippe stekingen selv, og få det ferdig – like godt som mamma skulle ha gjort det. En pakke er på 600 gram (frossenvare). Tips: server med ris, couscous eller poteter. Asparges, grønne bønner eller erter er sunt og gir retten en delikat og fristende farge.
Lever fra lam (eller det du får tak i) (ca 80-100 gram per porsjon), fløte, salt og pepper: Skjær lever i biter og stek disse i smør, tilsett 1-2 ss hvetemel og rør så alt blander seg godt, hell over 2-3 dl melk/fløte (ca 1/2 dl per porsjon)og kok opp. I prinsippet trengs …
Slik gjør du · Rens lever. Fjern så mye hinner som mulig, og del leveren i biter. · Skjær løk og sopp i tynne skiver. · Varm en dyp stekepanne med margarin. Når ...
15.10.2013 · Lever fra lam (eller det du får tak i) (ca 80-100 gram per porsjon), fløte, salt og pepper: Skjær lever i biter og stek disse i smør, tilsett 1-2 ss hvetemel og rør så alt blander seg godt, hell over 2-3 dl melk/fløte (ca 1/2 dl per porsjon)og kok opp. I prinsippet trengs det ikke hvetemel hvis du bruker fløte,