Stekt lever i fløtesaus er faktisk en av våre bestselgende ferdigmiddager. Deilig å slippe stekingen selv, og få det ferdig – like godt som mamma skulle ha gjort det. En pakke er på 600 gram (frossenvare). Tips: server med ris, couscous eller poteter. Asparges, grønne bønner eller erter er sunt og gir retten en delikat og fristende farge.
25.10.2020 · Lever i fløtesaus er en nytelse, hvis man bare liker lever. Pass på å ikke steke leveren tørr, men brun den raskt og la den trekke ferdig i den gode fløtesausen. Kokemodus forhindrer at skjermen blir sort Porsjoner – + Slik gjør du Rens lever. Fjern så mye hinner som mulig, og del leveren i biter. Skjær løk og sopp i tynne skiver.
Lever fra lam (eller det du får tak i) (ca 80-100 gram per porsjon), fløte, salt og pepper: Skjær lever i biter og stek disse i smør, tilsett 1-2 ss hvetemel og rør så alt blander seg godt, hell over 2-3 dl melk/fløte (ca 1/2 dl per porsjon)og kok opp. I prinsippet trengs …
Skjær leveren i skiver. Dryss på salt og pepper og stek leveren i smør i 1-2 minutter på hver side. Lever må ikke steke for lenge og ved for sterk varme ...
15.10.2013 · Lever fra lam (eller det du får tak i) (ca 80-100 gram per porsjon), fløte, salt og pepper: Skjær lever i biter og stek disse i smør, tilsett 1-2 ss hvetemel og rør så alt blander seg godt, hell over 2-3 dl melk/fløte (ca 1/2 dl per porsjon)og kok opp. I prinsippet trengs det ikke hvetemel hvis du bruker fløte,
Start med å steke lever på medium varme, maks to minutt på hver side, ikke for lenge, for å unngå skosåle-konsistens. Legg den stekte levra over på et fat. Ha ...
11.12.2018 · Lever i fløtesaus er en nytelse, hvis man bare liker lever. Pass på å ikke steke leveren tørr, men brun den raskt og la den trekke ferdig i den gode …
Slik gjør du · Rens lever. Fjern så mye hinner som mulig, og del leveren i biter. · Skjær løk og sopp i tynne skiver. · Varm en dyp stekepanne med margarin. Når ...