Du lette etter:

læreplan konditorfaget

Læreplan for konditorfaget | Videregående opplæring - vilbli.no
https://www.vilbli.no › v.rm › v.kon03-02
Fagets relevans og sentrale verdier. Vg3 konditorfaget handler om råvarer, produksjonsmetoder og produksjon av konditorvarer i tråd med lokale, nasjonale og ...
Læreplan i vg3 konditorfaget (KON03-02)
https://www.udir.no › kon03-02
Læreplan i vg3 konditorfaget (KON03‑02). Gjelder fra 1.8.2022. Denne læreplanen blir innført i sin helhet 1.8.2022. Gyldighet og innføring.
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01)
https://www.udir.no/kl06/KON3-01/Hele/Kompetansemaal/etter-vg3
Mål for opplæringen er at eleven skal kunne. drøfte bransjens rammebetingelser og hvilke faktorer som kan påvirke bedriftens økonomiske resultat. drøfte hva profesjonell service og kundebehandling innebærer. gjøre rede for innholdet i relevant nasjonalt og internasjonalt regelverk om forbrukernes rettigheter og plikter, herunder regler ...
Konditorfaget (opplæring i bedrift) | Utdanning.no
https://utdanning.no › Videregående opplæring
Læreplan. Vis Læreplan i. Konditorfaget (opplæring i bedrift). Vg3 konditorfaget handler om råvarer, produksjonsmetoder og produksjon av ...
Læreplan i vg3 konditorfaget (KON03-02) - udir.no
https://www.udir.no/lk20/kon03-02
Læreplan i vg3 konditorfaget (KON03‑02) Gjelder fra 1.8.2022. Denne læreplanen blir innført i sin helhet 1.8.2022. Gyldighet og innføring. Bokmål. Ingen andre språk tilgjengelig. Læreplan i Vg3 konditorfaget (KON03‑02) - Bokmål, PDF. Kopier. Til overordnet del.
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01)
https://www.udir.no/kl06/KON3-01
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01) Gjelder fra: 1.8.2008 Gjeldende. Kommende læreplan Kommende læreplan. Vg3 konditorfaget (KON03-02) Gjelder fra: 1.8.2022.
Læreplan i vg2 bakar og konditor (BAK02-01)
https://www.udir.no › bak02-01
Våre nettsider bruker informasjonskapsler (cookies). Les mer om hvordan vi bruker dem og hvordan du kan blokkere dem i vår personvernerklæring.
Konditorfaget (KON3030) - Utdanningsdirektoratet
https://www.udir.no › KON3030
Konditorfaget (KON3030) · Siste eksamen: Vår 2010 · Sist undervist: Vår 2010 · KON3030 (gjeldende) · Ressurser · Gjeldende læreplan for faget.
Læreplan i vg2 bakar og konditor (BAK02-01) - udir.no
https://www.udir.no/lk20/bak02-01
Læreplan i vg2 bakar og konditor (BAK02‑01) Nynorsk. Ingen andre språk tilgjengeleg. Læreplan i Vg2 bakar og konditor (BAK02‑01) - Nynorsk, PDF. Kopier.
Konditorfag - Utdanning.no
https://utdanning.no/studiebeskrivelse/konditorfag
Vis Læreplan i konditorfag Vg3 konditorfaget handler om råvarer, produksjonsmetoder og produksjon av konditorvarer i tråd med lokale, nasjonale og internasjonale tradisjoner og trender. Faget handler videre om utvikling av håndverksferdigheter, innsikt i nye produksjonsmetoder og om resept- og produktutvikling.
Læreplan for konditorfaget | Videregående opplæring ...
https://www.vilbli.no/nb/nb/no/laereplan-for-konditorfaget/ul/v.rm/v.kon03-02
Læreplan for konditorfaget, Formål, Grunnleggende ferdigheter. Vilbli.no har lansert første versjon av nytt søk! Trykk her for å prøve ut det nye søket. Den gamle søkefunksjonen vil være tilgjengelig i perioden vi ferdigstiller det nye søket.
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift - udir.no
https://data.udir.no/kl06/KON3-01.pdf
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 5. februar 2008 etter delegasjon i brev av 26. september 2005 fra Utdannings- og forskningsdepartementet med hjemmel i lov av 17. juli 1998 nr. 61 om grunnskolen og den vidaregåande opplæringa (opplæringslova) § 3-4 første ledd.
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01)
http://www.udir.no › KON3-01 › Hele › Formaal › nob
Konditorfaget er et håndverksfag og skal legge grunnlaget for yrkesutøvelse innen produksjon av kaker og konditorvarer. Faget skal ta i bruk ny teknologi og ...
Læreplan for konditorfaget | Videregående opplæring ...
https://www.vilbli.no/nb/nb/no/konditorfaget/ul/v.rm/v.kon3-01?rev=lk06
Læreplan for konditorfaget Utgående læreplan Formål. Konditorfaget er et håndverksfag og skal legge grunnlaget for yrkesutøvelse innen produksjon av kaker og konditorvarer. Faget skal ta i bruk ny teknologi og ivareta og videreutvikle norske mattradisjoner. Videre skal faget være ...
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01)
http://www.udir.no › kon3-01 › data.udir.no › nob
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01) · Ressurser for yrkesfag · Ressurser for alle fag.
OPPLÆRINGSBOK Opplæring i konditorfaget Tilhører
https://docplayer.me › 24884045-Opplaeringsbok-oppl...
10 LÆREPLAN I KONDITORFAGET VG3 / OPPLÆRING I BEDRIFT Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 5. februar 2008 etter delegasjon i brev av 26.
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01)
http://www.udir.no › Hele › Komplett_visning › nob
Læreplan i konditorfaget Vg3 / opplæring i bedrift (KON3-01). Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 5. februar 2008 etter ...
Læreplan i vg3 konditorfaget - data.udir.no
https://data.udir.no/kl06/v201906/laereplaner-lk20/KON03-02.pdf?lang…
Læreplan i vg3 konditorfaget Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 16. juni 2021 etter delegasjon i brev av 13. september 2013 fra Kunnskapsdepartementet med hjemmel i lov 17. juli 1998 nr. 61 om grunnskolen og den vidaregåande opplæringa (opplæringslova) § 3-4 første ledd. Gjelder fra 01.08.2022