Rammeplan for barnehagen
www.udir.no › rammeplan-for-barnehagenRammeplan og støttemateriell til barnehagenes arbeid med rammeplanen. Refleksjonsspørsmål. Hva betyr rammeplanen for oss og vårt arbeid? Hvordan kan vi legge til rette for gode prosesser rundt refleksjon, diskusjon og forankring av rammeplanen i personalgruppen?
Rammeplan for barnehagen - udir.no
www.udir.no › globalassets › filerRAMMEPLAN FOR BARNEHAGEN | 01.08.2017 10 Barnehagen skal synliggjøre et mangfold i familieformer og sørge for at alle barn får sin familie speilet i barnehagen. Likestilling og likeverd Barnehagen skal fremme likeverd og likestilling uavhengig av kjønn, funk-sjonsevne, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk, etnisitet,
Rammeplanens fokus på mat og måltid i barnehagen - …
16.11.2018 · Ordskyen representere alle begrepene som er brukt rundt mat og måltid i rammeplanen. Som dere ser er et måltid så mye mer enn bare maten vi spiser. Det handler om sanseopplevelser, matglede, barnas medvirkning, …
Kropp, bevegelse, mat og helse
www.udir.no › laring-og-trivsel › rammeplan-forKropp, bevegelse, mat og helse. Vaner og handlingsmønstre tar form allerede fra tidlig alder. Gode vaner som tilegnes i barnehagealder, kan vare livet ut. Barnehagen skal legge til rette for at alle barn kan oppleve bevegelsesglede, matglede og matkultur, mentalt og sosialt velvære og fysisk og psykisk helse.
Mat i barnehagen - Unit
hvlopen.brage.unit.no › hvlopen-xmlui › bitstreamtilbud». Det er utarbeidet nasjonale retningslinjer for mat i barnehagen. arbeidet med å revidere retningslinjene fra 1995 gjennomføres for tiden i regi av Sosial- og helsedirektoratet i samråd med Kunnskapsdepartementet. Den reviderte utgaven ventes ferdig i løpet av 2007. arbeidet med mat og måltider er også omtalt i rammeplan for ...
Matjungelen – Barnehage
barnehage.matjungelen.noInnholdet i Matjungelen Barnehage er forankret i Rammeplan for barnehagen (2017) og Nasjonal faglig retningslinje for mat og måltider i barnehagen (2018) Tema. Nettsiden er bygget opp rundt fem hovedtema: Måltidsglede, Naturens ressurser, Matkultur, Matmot og Matlaging. Under hvert tema er det en tekst som beskriver innholdet i tema ...