Kyllingfilet og kyllingbryst | Meny.no
meny.no › oppskrifter › KyllingVåre beste oppskrifter med kyllingfilet. Kyllingfilet, og kyllingbryst, kan tilberedes både i ovn og i panne. Kylling har en mild og god smak som passer til mye, og er derfor et godt utgangspunkt for en rekke middager. Server med pasta, ris, i en gryte eller i en pai. Kylling skal være akkurat gjennomstekt.
Kylling - alle produkter | Meny.no
meny.no › varer › kjottKylling er både sunt og godt, og en favoritt på mange middagsbord. Det er imidlertid stor forskjell på kyllingene du kjøper i Norge. I MENY er vi lidenskapelig opptatt av dyrevelferd og spisekvalitet, og har derfor lansert 2 unike produktserier som svarer på dette i KylingGården og Lerstang.
Våre beste oppskrifter med kylling | Meny.no
meny.no › tema › kyllingOvnsbakt kylling med parmesan og fløte. Smakfull oppskrift på ovnsbakt kylling, som passer like bra om du bruker kyllingfilet, kyllinglår eller kyllingbryst. Med mild og rund smak av tomat, fløte og parmesan, er dette noe for både store og små. Se oppskriften på ovnsbakt kylling her.