Baker & Konditor | Hallingdal Opplæringskontor
https://www.hall-opp.no/baker-konditorSom baker lager du gjærdeiger til forskjellige brød- og kakeprodukter. Dette kan være blant annet brød, boller, bagetter og pizzabunner. Arbeidet gjøres enten manuelt eller ved bruk av maskiner. Noen bakere velger å spesialisere seg i større industribakeri som styres av store automatiserte produksjonslinjer (samlebånd), mens andre velger mindre håndverksbakeri som har mer …
Nystartet opplæringskontor - Bakeri.net
www.bakeri.net › nystartet-opplaeringskontorFeb 26, 2018 · Kjetil Dale Aas er utdannet både baker og konditor og leder nystartede Baker og Konditorbransjens Opplæringskontor (BKO). Foto: Solveig Lygre. Nyheter Baker og Konditorbransjens Opplæringskontor har sett dagens lys. En bransjemann med lang erfaring er satt til å lede opplæringskontoret som allerede har fått god respons blant bedriftene.
BKLF Baker- og Konditorbransjens landsforening
https://www.bklf.noBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.