Pascal Dupuy – Wikipedia
https://no.wikipedia.org/wiki/Pascal_DupuyPascal Frederic Dupuy (født 11. januar 1965) er en fransk konditor bosatt i Norge som driver konditoriet Pascal i Oslo. Han åpnet sitt første konditori i Tollbugata 11 i Oslo i 1995. I 1998 åpnet han konditori og restaurant i Henrik Ibsens gate 36. Per 2015 har han flere konditorier plassert rundt
Pascal Dupuis - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Pascal_DupuisPascal Dupuis (born April 7, 1979) is a Canadian former professional ice hockey left winger.Dupuis played 14 seasons in the NHL for the Minnesota Wild, New York Rangers, Atlanta Thrashers, and Pittsburgh Penguins.Dupuis retired in December 2015 due to health issues, although contractually he remained on the Pittsburgh Penguins’ long-term injury reserve list …
Pascal - Kaker, bakverk og andre fristelser
https://www.pascal.noPascal med konditorsjefer arrangerer dessertkurs for private grupper og for individuelle. På kurset får man lære å lage sjokolademousse, vannbakkels, sitronkrem og salt karamell (endringer kan komme). Man får også mange gode tips for å lykkes med kakebaksten.Her kan du få svar på det meste du lurer på når det gjelder kaker.
Historie - Pascal
https://www.pascal.no/om-pascal/historieHistorie. Juni 1995. Pascal Dupuy åpner sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895.
Pascal DUPUY – Relais Desserts
www.relais-desserts.net › en › patissierPascal DUPUY Each one of Pascal Dupuy’s addresses –he has settled in Norway since 1995—has become an inescapable place! On one hand they are usually located in registered historical surroundings, on the other hand and primarily because of the quality of his taste-based creations. He is considered as the spokesperson of a typical French art form.
Om Pascal - Pascal
https://www.pascal.no/om-pascalPASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster international anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i presitisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat.