Lunsjretter på under 30 minutter | Godt.no
www.godt.no › aktuelt › iAug 21, 2020 · Lunsj på 30 minutter. Skal du lage denne retten fra bunnen av trenger du 30 minutter. Men har du noen ferdigkokte poteter på lur, fra gårsdagens middag, bruker du neppe mer enn 10-15 minutter. Med ferske nypoteter lager du denne lune potetsalaten med røkelaks, crème fraîche, kapers og ramsløk.
Greske vegetaroppskrifter - Vegetarmat.org
vegetarmat.org › opprinnelsesland › hellasGreske vegetaroppskrifter. Alle har smakt klassikeren gresk salat som kanskje er den mest kjente greske retten over hele verden. Det greske kjøkken har et kosthold man gjerne kaller for middelhavskost. De bruker råvarer som tomater, sitron, agurk, fetaost og olivenolje og aubergine er en råvare som går igjen. Oregano er et sentralt krydder.
Lunsj - TINE Kjøkken
Oppskrifter på alle slags grøt. Her finner du oppskrifter på all slags hjemmelaget grøt. Vi viser deg hvordan du lager kjøleskapsgrøt, smoothiegrøt, golden milk-grøt, havregrøt med et kick av kaffe, og mange andre gode grøter. Ikke bare er grøt …