27.06.2015 · Fremgangsmåte. Brunn kjøttdeig og muskat. Potetskiver, kjøttdeig og løk legges lagvis i smurt form. Salte og peppre godt mellom lagene. Stek i 40 min på 225 C. Server med …
Kjøttdeig og potetmos i form Fordelen med denne ovnsretten er at den kan lages på forhånd og varmes opp når du vil spise. Dersom du ikke har forsøkt det før …
25.10.2016 · Finhakk hviløken og skjær purren i skiver. Dander alt lagvis i en ildfast form. Først poteter, tomater, hvitløk, purre, litt nykværnet pepper, så kjøttdeig og ost på toppen. Gratineres i ovnen i 20 minutter, så er det middag! Server gjerne med en tzatziki eller litt rømme ved siden av…
Smak til med salt og pepper, juster eventuelt med mere krydder hvis nødvendig. Skrell poteten og skjær dem i tynne skiver. Bruk en passende ildfast form og legg ...
Mos poteter og rør inn melk og smør. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt muskat. 2. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje ...
03.03.2016 · Tilsett soppen enten delt i to eller i biter. Rør inn tomatpuré og hermetiske tomater. Smak til med Provencekrydder, sukker, salt og pepper. La småkoke i 10 minutter. Ha alt over i en ildfast form og riv litt parmesan over. Stek på midterste rille ved 220 grader i ca. 20 minutter. Server gjerne med fersk brød eller flatbrød ved siden av.
De stekte potetene blandet med en god hvitsaus og gratinert med ost blir ... Jeg synes det er godt i denne retten av kjøttdeigen er ganske godt krydret.
04.01.2014 · 1. Skrell potet, og del dem i grove terninger. Kok potetterninger møre i en kjele med vann. Hell av kokevannet. Mos poteter og rør inn melk og smør. Smak til med salt, pepper og …
Del poteten i skiver og spre de utover i en ildfast form, krydre godt over potetene og ... Stek kjøttdeig og løk, tilsett salt og pepper etter ønsket behov.