04.01.2014 · 1. Skrell potet, og del dem i grove terninger. Kok potetterninger møre i en kjele med vann. Hell av kokevannet. Mos poteter og rør inn melk og smør. Smak til med salt, pepper og …
De stekte potetene blandet med en god hvitsaus og gratinert med ost blir ... Jeg synes det er godt i denne retten av kjøttdeigen er ganske godt krydret.
Smak til med salt og pepper, juster eventuelt med mere krydder hvis nødvendig. Skrell poteten og skjær dem i tynne skiver. Bruk en passende ildfast form og legg ...
27.06.2015 · Fremgangsmåte. Brunn kjøttdeig og muskat. Potetskiver, kjøttdeig og løk legges lagvis i smurt form. Salte og peppre godt mellom lagene. Stek i 40 min på 225 C. Server med …
Mos poteter og rør inn melk og smør. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt muskat. 2. Stek kjøttdeig i to omganger i en stekepanne med margarin eller olje ...
25.10.2016 · Finhakk hviløken og skjær purren i skiver. Dander alt lagvis i en ildfast form. Først poteter, tomater, hvitløk, purre, litt nykværnet pepper, så kjøttdeig og ost på toppen. Gratineres i ovnen i 20 minutter, så er det middag! Server gjerne med en tzatziki eller litt rømme ved siden av…
Kjøttdeig og potetmos i form Fordelen med denne ovnsretten er at den kan lages på forhånd og varmes opp når du vil spise. Dersom du ikke har forsøkt det før …
Del poteten i skiver og spre de utover i en ildfast form, krydre godt over potetene og ... Stek kjøttdeig og løk, tilsett salt og pepper etter ønsket behov.
03.03.2016 · Tilsett soppen enten delt i to eller i biter. Rør inn tomatpuré og hermetiske tomater. Smak til med Provencekrydder, sukker, salt og pepper. La småkoke i 10 minutter. Ha alt over i en ildfast form og riv litt parmesan over. Stek på midterste rille ved 220 grader i ca. 20 minutter. Server gjerne med fersk brød eller flatbrød ved siden av.