Klassisk pinnekjøtt - REMA 1000
www.rema.no › oppskrifter › lam-og-farekjottLegg pinnekjøttet på risten og hell på 1 liter vann. Kok opp under lokk og skru ned varmen slik at det småkoker. Pass på at kjelen ikke koker tørr. Det skal alltid være ca. 3 cm med vann i bunnen av kjelen. Det tar 2,5 - 3 timer å dampe pinnekjøttet. Kjøttet er ferdig når det løsner fra benet. Pinnekjøttet er ferdig når det ...
Produkter | REMA 1000
https://www.rema.no/nyhetskategori/produkterREMA 1000 lanserer tre nye steinovnsbakte surdeigsbrød inn i Håndverkserien for å tilby kundene brød av bakerikvalitet til lave priser. Brødene er utviklet av mesterbaker Remy Corbet og bakes på lokale norske bakerier for å kunne tilby kundene ferske brød av høyeste kvalitet når de gjøre sine daglige innkjøp.
Produkter | REMA 1000
www.rema.no › nyhetskategori › produkterÅrets første nyheter – se hvilke produkter du finner hos REMA 1000. Produktnyhetene har kommet. I våre butikker finner du blant annet Dyrevernmerkede egg fra Kolonihagen, fryste veganske ferdigretter fra Grönt, porsjonspakker fra Fiskeriet og vegansk hår- og hudpleieserie fra The Vegan Bear.