Du lette etter:

rødvin anbefalinger

Vintips - Røde viner - 250 til 500 kroner - Utgått - BOTTI.NO
https://www.botti.no › Nyhetsarkiv
Lett moden og avdempet på duft med bjørnebær, tørket bål, kjølig kaffe og krydder. Middels fyldig vin med god lett moden munnfølelse. Litt ...
De 10 beste rødvinskjøpene på Polet under 200 kr ...
www.geirsalvesen.com/10-pa-topp/rodvin
Dette er en fantastisk bra rødvin fra et kooperativ, Les Vignobles Foncalieu som består av 1200 selvstendige vinprodusenter. Miks av Merlot og Cabernet Franc 55/45. Noe som er ganske sjeldent. Mørk, men leskende og frisk, bærfrukt, fioler på duft, litt tjære og lær ellers i aromabildet. Svakt kaffe også.
Beste vinene mai 2021 - Drikke - Klikk.no
https://www.klikk.no/mat/drikke/beste-vinene-mai-2021-7028866
Da havnet vi på to hvitviner, én rosévin, en musserende vin og én rødvin. Nærmere omtale av de fem vinene finner du nedenfor. Vi har også tatt med noen ord om hvilken mat som passer best til vinene. Les også: Oppskrift på drinken Moscow Mule. Planeta Rosé …
Derfor er denne druen en av nordmenns soleklare favoritter ...
https://www.h-a.no/2021/kultur/anmeldelse/derfor-er-denne-vindruen-en...
12.03.2021 · Hvis du absolutt vil ha rødvin til fredagstacoen, så kan Barbera være et godt valg. Druen inneholder lite tanniner og garvestoffer, og er derfor et godt følge til litt lettere mat. På polet har du sikkert sett Barbera d’Alba og Barbera d’Asti. …
Beste rødvin nyheter - Drikke - Klikk.no
https://www.klikk.no › mat › drikke
Vi finner Pinot Noir-baserte rødviner fra andre land og distrikter enn det tradisjonelle opphavet i Frankrike og Burgund. Nyheter polet ...
Vin til ribbe - her har du våre beste forslag! - Oppskrift
https://www.kulinarisk.no/drikke/vin/vin-til-ribbe
Rødvin: Tommasi Rafaèl Valpolicella Classico Superiore 2014. Ribbe og Rafaèl er en ypperlig kombinasjon. Denne rødvinen har nok syre og tanniner til å hamle opp med fettet, samtidig som den har nok frukt og konsentrasjon til å hamle opp med tilbehøret. Mørk rubinrød farge med duft av tørket krydder, lær og kirsebær aroma.
Vin - anbefalinger og redaksjonelle saker - Kulinarisk.no
https://www.kulinarisk.no › Drikke
Vin – anbefalinger og redaksjonelle saker · Ukens vin · Rødvinsguide – Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Syrah · Hvitvinsguide – Riesling, Sauvignon ...
Dette er polets beste rødvinskjøp | Finansavisen
https://finansavisen.no › dette-er-polets-beste-rodvinskjop
Beste kjøp på Vinmnopolet for rødvin i 2020. En vin perfekt til biff og en perfekt vin til and.
Vinforum - Ukens vin
https://www.vinforum.no › Ukens-vin
De høstlige forholdene i været såvel som i grytene vekker tørsten på rød bordeauxvin. Ukens vin dukket opp i smakingene av novembernyhetene ...
De 10 beste rødvinskjøpene på Polet under 200 kr - Geir ...
http://www.geirsalvesen.com › 10-pa-topp › rodvin
Superb vin fra topp-produsent. 5892201 Musar Jeune 2012, Ch. Musar, Bekaadalen, Libanon. Kr 179,90, 86 poeng. Dette er lillebror til den kraftige og svært ...
Ukens vin - Aperitif.no
https://www.aperitif.no/emne/ukens-vin
Sammen med en saftig og pent strukturert rødvin er det perfekt timing til sommerfesten. Les hele saken + Ukens vin. Spanske knallkjøp til sjømaten eller grillen – du klarer garantert ikke å velge Disse vinene er faktisk usannsynlig billige – gitt kvaliteten de byr på. Les hele saken + Ukens vin ...
Ukens vintips: Supre vinkjøp til under 150 | Godt.no
https://www.godt.no › Anmeldelser › Vin
Den største skrønen er at det kun er useriøse vinprodusenter som lager billig vin. Dette vrøvlet hører jeg stadig vekk vinsnobber utbasunere.
Dette er polets beste rødvinskjøp | Finansavisen
https://finansavisen.no/premium/vin/2021/01/14/7608059/dette-er-polets...
14.01.2021 · Til 180 kroner får du en utviklet, smakfull og fyldig rødvin som egner seg ypperlig til biff. Vi kaller det gjerne en hverdagsvin, men servert i et stort glass, med temperatur på 12-13 grader er det lett å få en ny favoritt. Vin 1 : Weinert Carrascal 2017 (se på …
Ukens vin - Aperitif.no
https://www.aperitif.no › emne › ukens-vin
Aperitif.no er Norges største nettsted om mat og drikke med en rekke unike tjenester bygget på høy redaksjonell kompetanse.