Utstilling – Søgne Gamle Prestegård
sognekultur.no › utstillingFørste helgen i advent er det stor julemarked på Søgne gamle prestegård. Her kan du oppleve over 50 utstillere og koselig julekafé. For informasjon om julemarkedet ta kontakt med arrangørene på facebooksiden førjulsmarked SGP. Utstillingsprogrammet ligger under «Se hva som skjer» på forsiden. Se også forsiden for åpningstider.
Om – Søgne Gamle Prestegård
sognekultur.no › omHistorien om Søgne gamle prestegård. Søgne Gamle Prestegård er gårdsnummer 1 og bruksnummer 1, og har gitt navn til bygda. At dette stedet også er valgt til kommunens kultursenter, er en bemerkelsesverdig og klok beslutning. Et sted som har vært et senter omtrent så lenge det har bodd mennesker i Søgne, har ei lang historie å fortelle.
Ny utstilling på Søgne gamle prestegård - N247 - Nyheter ...
www.n247.no/?nyhet=12350Ny utstilling på Søgne gamle prestegård. Søgne Kunstlag og Søgne gamle prestegård er stolte av å presentere utstillingen Forbindelser. Kunstnerne arbeider med en intuitiv og personlig tilnærmelse til materialene, de er opptatt av kraften som finnes i materialet. Med det utgangspunktet arbeider de i ulike retninger, med farger, taktile ...
Utleie & selskap – Søgne Gamle Prestegård
sognekultur.no › utleieSøgne gamle prestegård har lokaler for alle størrelser kurs, konferanser og foredrag, fra 10 til 230 personer. Vi tilbyr ulike kurspakker. Kurspakkene inkluderer kaffe/te og vann hele dagen, lunsj fra rundstykker til koldtbord, frukt på formiddagen, kake på ettermiddagen og møtelokaler.
Frivillighet – Søgne Gamle Prestegård
sognekultur.no › frivillighetI 1980 ble Søgne Kunst og Brukskunstlag stiftet med vedtekter og statuetter fra Lyngdal Kunstlag som modell. Kunstlaget arrangerte i mange år ” Søgneutstillinga”, sammen med mange andre lag og foreninger i bygda. I 1987 hadde kunstlaget sin første profesjonelle utstilling i Presteboligen på ”Søgne Gamle Prestegård”.
Utstilling – Søgne Gamle Prestegård
https://sognekultur.no/utstillingI en fjellhule ved Søgne gamle prestegård, kan du se og ta på Hitlers hemmelige våpen – ubåten Biber. Høsten 1944, om bord på båten Moltkefels fra Köln i Tyskland, skjulte det seg flere store kasser. Kassene ble i all hemmelighet, trodde de i alle fall, losset av i Kristiansand.