Bekkestua - Egon
www.egon.no › restauranter › vikenOm restauranten. Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter.
W.B. Samson W.B Samson
https://samson.noVi har bakt brød til Oslofolk i 125 år, og nå har vi gjort store endringer. Brødene slås opp for hånd, langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig. FØLG W.B. SAMSON.
IWC-Oslo
www.iwc-oslo.com › upcoming › coffee-morning-lg5n6Nov 26, 2021 · IWC Oslo meets monthly for coffee, pastry and conversation as we sample some of Oslo's best-loved coffee houses. If you are not yet a member, drop by for a casual meet and learn more about our activities! Coffee Mornings are on the last Friday of each month.
Side - Bekkestua Senter
www.bekkestuasenter.no › aromaAroma. Bekkestuas lokale matglede er tilbake! Aroma byr på tradisjonell indisk mat, med et bredt utvalg av sjømat, kjøtt- og vegetarretter. Spis inne i hyggelige og stemningsfulle lokaler, eller bestill Takeaway.
Lunsj W.B Samson
https://samson.no/anbefalt/vart-sortiment/lunsj.htmlLUNSJ. Vi har et variert utvalg lunsjretter som vi håper faller i smak. Prøv vår steinovnsbakte baguette med ost & skinke, klassisk Cæsar-salat, eller en av våre mange sandwicher på grovt havrebrød, focaccia eller surdeigsbrød. Sett sammen din egen meny. kr 105,00. Sett sammen din egen pakke med våre beste priser. Bestill her.
Nå heter det Samson-huset • Budstikka
https://www.budstikka.no/article/154456!09.05.2015 · 09. mai 2015 12:55. Brødrene og femte generasjon i W.B Samson, Per Christian (31) og Carl Fredrik (34), vokste opp i et bakeri i Oslo. Nå vil bakermesteren og økonomen videreutvikle familietradisjonene fra 1894 i Bærum. – Dette stedet har jo sin helt egen sjarm, sier Carl Fredrik Samson, om det røde huset på Bekkestua.
Pizza, vin og øl W.B Samson
https://samson.no/pizza-vin-og-olFørst på Grünerløkka, så på Gimle og Bekkestua, Sæter og nå på Hasle. Alt begynner med bunnen. Vi lar pizzadeigen hvile på kjøl i bakeriet mellom 3-6 dager og det gir melet, vannet, saltet og gjæren god tid til å utvikle smak og struktur. Bakt i steinovn gir dette en bunn som er …
W.B. Samson W.B Samson
samson.noBRØD. Vi har bakt brød til Oslofolk i 125 år, og nå har vi gjort store endringer. Brødene slås opp for hånd, langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig. FØLG W.B. SAMSON.