W.B. Samson W.B Samson
samson.noVi har bakt brød til Oslofolk i 125 år, og nå har vi gjort store endringer. Brødene slås opp for hånd, langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig. FØLG W.B. SAMSON.
W.B. Samson søker flere konditorer og produksjonsmedarbeidere ...
www.finn.no › job › fulltimeVi har flere ledige stillinger i vårt konditori. Vi søker derfor etter både konditorer med svennebrev og ufaglærte produksjonsmedarbeidere. Vi tilbyr: Et spennende konditori med en kombinasjon av tradisjonelle og moderne produkter. Et konditori hvor alle brodukter lages fra bunnen av. Arbeidet er på dagtid og hovedsakelig på ukedager. Et godt arbeidsmiljø Et sterkt fagmiljø Lønn etter ...
Konditorer og produksjons-medarbeidere - Bakeri.net
www.bakeri.net › stillinger › w-b-samsonFeb 03, 2022 · W.B. Samson søker flere konditorer og produksjonsmedarbeidere til vårt konditori Vi har flere ledige stillinger i vårt konditori. Vi søker derfor etter både konditorer med svennebrev og ufaglærte produksjonsmedarbeidere. Vi tilbyr: Et spennende konditori med en kombinasjon av tradisjonelle og moderne produkter. Et konditori hvor alle brodukter lages fra bunnen av. Arbeidet er på dagtid
Ledige stillinger W.B Samson
samson.no › ledige-stillingerLedige stillinger W.B Samson BLI MED PÅ LAGET W.B. Samson ble etablert i 1894 av Wilhelm Bismarck Samson og drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson-etterkommere, Morten, Carl Fredrik og Per Christian. Familiebedriften startet på Egertorget i Oslo og er byens eldste av sitt slag.