Baker – Wikipedia
https://no.wikipedia.org/wiki/BakerEn baker i arbeid En baker er en person som har et yrke som går ut på å lage bakverk i en næringsvirksomhet . Bakere lager blant annet brød, kringler, boller, bagetter, pizzabunner og annet bakverk. En baker jobber vanligvis i et bakeri eller i et konditori, men bakere kan også for eksempel arbeide på en restaurant, hotell eller en oljeplattform .
Brattvåg Restaurant - Home | Facebook
www.facebook.com › pages › categoryTrenger firma eller store og små selskap spiser inn eller take away/ hjemlevering er dette mulig å få til utenom vanlig arbeidstid. Ring isåfall: tlf 70 21 97 57 e post bratt.restaurant@gmail.com If you need a company or big and small companies eat in or take away / home delivery, this is possible to get out of normal working hours.
Arbeidstid
www.arbeidstilsynet.no › arbeidsforhold › arbeidstidAlminnelig arbeidstid. I arbeidsmiljøloven er det fastsatt grenser for den alminnelige arbeidstiden: 9 timer i løpet av 24 timer (normalarbeidsdag) 40 timer i løpet av 7 dager (normalarbeidsuke) For arbeidstakere med belastende arbeidstidsordninger, for eksempel skift-, turnus-, natt- og søndagsarbeid, er den ukentlige arbeidstiden kortere ...
Konditor - Baker hjørnet
https://karrierestart.no/ledig-stilling/3129914.07.2021 · Konditor. Baker hjørnet. Vi søker etter en Konditor med fagbrev som setter kvaliteten veldig høyt, som kan arbeide selvstendig . Den nye medarbeider vi søker, skal kunne snakke og skrive norsk, og har kjennskap til norske kaker og oppskrifter. Arbeidstid er primært fra kl 06.00-13.00 hver dag, og jobb andenhver helg, men kan diskuteres.
baker – Store norske leksikon
https://snl.no/baker14.11.2021 · Baker, yrkesutøver som produserer brød og bakervarer, enten som fagutdannet mester eller svenn. Bakeryrket er fortsatt håndverkspreget, men baseres i stadig høyere grad på ny teknologi både i tradisjonelle håndverksbedrifter og i industribakerier. En bakers arbeid er nær beslektet med det som utføres av en konditor, og mange yrkesutøvere i bransjen har avlagt …
Baker | Utdanning.no
https://utdanning.no/yrker/beskrivelse/bakertilpasse resepter og produksjonsprosesser Bakeren må også rengjøre og vedlikeholde utstyret som brukes. Som baker er det viktig å ha god kunnskap om mathygiene. Bakeren jobber gjerne om natta eller svært tidlig, slik at bakverket er klart når dagen starter. Du må derfor være forberedt på andre arbeidstider enn i mange andre yrker.