Konditor - Bakeri.net
https://www.bakeri.net/stillinger/bakehuset/konditor-406.09.2021 · Du må derfor takle et hektisk miljø og ukurante arbeidstider. Du må kunne snakke og skrive godt nok norsk til at alle enkelt forstår raskt. Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev/svennebrev som konditor eller vise til lang og god erfaring innen konditorfaget. Det er en fordel om du:
Konditor - Baker hjørnet
https://karrierestart.no/ledig-stilling/3129914.07.2021 · Konditor. Baker hjørnet. Vi søker etter en Konditor med fagbrev som setter kvaliteten veldig høyt, som kan arbeide selvstendig . Den nye medarbeider vi søker, skal kunne snakke og skrive norsk, og har kjennskap til norske kaker og oppskrifter. Arbeidstid er primært fra kl 06.00-13.00 hver dag, og jobb andenhver helg, men kan diskuteres.
x-karoline-x
karro93.blogspot.comOct 12, 2009 · F.eks Kokk, Konditor, servitør osv.. alt ettersom hva du vil utdanne deg til. Hva jobben går ut på : Kokk : Når du er ferdig utdannet kan du begynne og jobbe med mat på forskjellige steder.Du må kunne Planlegging, vareinnkjøp, lagring, økonomi, produksjon, kvalitetssikring og presentasjon. du må også kunne snakke med kundene som ...
Tonstad Bakeri - Posts | Facebook
www.facebook.com › tonstadbakeri › posts- Konditor, 40-60%, vikariat, fagbrev eller relevant erfaring, me er òg opne for lærlingplass kombinert baker- og konditor. Til tider ukurante arbeidstider, ikkje nattarbeid. Det er ein fordel om du har erfaring frå produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri, samt kunnskap om hygiene innen næringsmiddelproduksjon.