Du lette etter:

svennebrev konditor

SVENNEPRØVE KONDITOR - PDF Free Download
https://docplayer.me › 25794472-Svenneprove-konditor
Det må avtales med kandidaten om han/hun ønsker pause underveis, dette må da legges inn i arbeidsplanen Svennebrev konditorfaget ny 2010 Side 1 Prøve nemnda ...
Konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no › Yrker
Konditoren har kunnskap om råvarepriser og kvalitet på råvarer. Mange konditorer har også svennebrev som baker.
Konditor | Utdanning.no
utdanning.no › nn › yrker
Mange konditorar har òg svennebrev som bakar. Hvor jobber konditorar ? Som konditor kan du arbeide i bakeri, konditori og i storhushaldningar, som på hotell, restaurantar eller cruiseskip. Personlige egenskaper Ein konditor bør ha interesse for matlaging, forming og smak. Du bør vere kreativ og ha sans for farge og form.
Unibak
www.unibak.no
Alle selgerne har Svennebrev innen Baker, konditor eller kokk. Dette gjør at vi lettere kan sette oss inn i kundens hverdag, og finne frem til løsninger som passer inn. Vi designer bakeriene i samarbeid med kunden, slik at vi drar synergi av hverandre – hva kunden ønsker, og hva vi anbefaler. Vår Serviceavdeling består av fire dyktige menn.
KONDITOR m svennebrev søkes - Rosenborg Bakeri
https://karrierestart.no › ledig-stilling
Vi søker konditor til vårt høyt kompetente konditori i Rosenborggata. Kvalifikasjoner:svennebrev som konditor, presis og ved god helse, kreativ og brenne ...
Konditor Utdanning, skoler og studiesteder
https://studievalg.no/yrker/hotell-og-reiselivsfag/konditor
En konditor bruker både tradisjonelle og nyere tilberedings- og konserveringsmetoder. Konditoren har kunnskap om råvarepriser og kvalitet på råvarer. Mange konditorer har også svennebrev som baker. Les mer om yrket konditor på StudentTorget.no. Skoler. 81. Studier. 3. …
Konditorfaget - Miok.no
miok.no › laerefag › konditorfaget
Når du har fullført og bestått svenneprøven får du svennebrev og yrkestittelen konditor. Hjem Om utdanningen Når du har fullført og bestått svenneprøven får du svennebrev og yrkestittelen konditor. Yrkesbeskrivelse Opplæringsløpet Læreplan i faget Vibeke – Konditoren som også ble baker Intervju med konditor Kjell hos Bakehuset Furuset Videre muligheter med svennebrev Våre ...
matogservicefag.no | Konditor
https://matogservicefag.no/restaurant-og-matfag/konditor
Fullført og bestått opplæring fører fram til svennebrev. Yrkestittel er konditor. SØK LÆREPLASS. Til toppen av siden. Opplæringskontoret for mat- og servicefag Agder Narviga 5, 4633 Kristiansand Tlf: 46 93 66 74 post@matogservicefag.no
Konditor (svennebrev) | Videregående opplæring - vilbli.no
https://www.vilbli.no › ... › Konditor (svennebrev)
Som konditor kan du få jobb i konditorier og bakerier med produksjon av konditorvarer. Andre arbeidssteder kan være hoteller, restauranter og andre ...
Yrket mitt: Malin (22) er konditor - Framtida
framtida.no › 2021/04/1-malin-er-konditor
Apr 24, 2021 · Utdanning: Svennebrev som konditor LES FAKTA – Eg har vore permittert under heile pandemien, men håpar snart å vere tilbake på jobb igjen. Det skriv Malin Skagen (22) på epost til Framtida.no. Ho er ein av utøvarane på konditorlandslaget, og jobbar til vanleg som konditor på det historiske hotellet Lysebu, som ligg i Holmenkollen i Oslo.
KARRIERE - BKLF
https://www.bklf.no › siteassets › baker_konditor_4
læretiden er g jennomført, avlegger du svenneprøven og får tildelt ditt svennebrev. Ønsker man å ta utdannelse som baker eller konditor som.
Konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no/nn/yrker/beskrivelse/konditor
Mange konditorar har òg svennebrev som bakar. Hvor jobber konditorar ? Som konditor kan du arbeide i bakeri, konditori og i storhushaldningar, som på hotell, restaurantar eller cruiseskip. Personlige egenskaper Ein konditor bør ha interesse for matlaging, forming og smak. Du bør vere kreativ og ha sans for farge og form.
Baker og konditorsvennebrevet - Nettbakeren
https://nettbakeren.no › baker-og-konditorsvennebrevet
Mitt navn er Terje Skaar, og jeg er utdannet både baker og konditor. Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om dette og vise mine 2 flotte svennebrev.
Konditor - Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1) - NDLA
https://ndla.no › resource:1:2255
yrkesbetegnelse: konditor med svennebrev · utdanning: restaurant- og matfag vg1, baker og konditor vg2, konditorfaget vg3 (opplæring i bedrift i to år).
BKO Baker og Konditorbransjens-opplæringskontor - Posts ...
www.facebook.com
Elise har nå svennebrev som både baker og konditor. Vi gratulerer både lærling og bedrift, og ønsker igjen velkommen i svenneklubben 👍🏻 😊 Myrstad Mathus - SPAR Spjelkavik (Ålesund, Norway)
Konditor - Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1) - NDLA
https://ndla.no/subject:1:cd3a3bb8-eed2-4d02-8c21-b3dca5a2a11b/topic:1:...
yrkesbetegnelse: konditor med svennebrev. utdanning: restaurant- og matfag vg1, baker og konditor vg2, konditorfaget vg3 (opplæring i bedrift i to år) eventuell videreutdanning: mesterutdanning, fagskole, generell studiekompetanse, høyskole, universitet
Baker- og konditorlandslaget Baker- og Konditorbransjens ...
https://www.bklf.no/baker--og-konditorlandslaget/baker-og-konditorland...
Alder: 47 år Bosted: Eidsvoll Deltager på landslaget siden: Januar 2019 Utdanning: Svennebrev baker Nåværende arbeidsgiver: Mesterbakeren AS oslo.Produktsjef, produktutvikling.
Konditor (svennebrev) | Videregående opplæring - vilbli.no
https://www.vilbli.no/nb/nb/no/konditor/y/vgo/v.rm/v.rm3007
Konditor (svennebrev) Velg et løp for å lese mer om opplæringen. 1. år. 2. år. 3. år. 4. år. ... Som konditor kan du få jobb i konditorier og bakerier med produksjon av konditorvarer. Andre arbeidssteder kan være hoteller, restauranter og andre …
Trude Beate Brendehaug Baker- og Konditorbransjens landsforening
www.bklf.no › baker--og-konditorlandslaget › baker
– Eg tok mitt første svennebrev som konditor ved Baker Brun Produksjon AS i Bergen, og svennebrevet som bakar tok eg året etter ved Godt Brød Grünerløkka her i Oslo. – Hvorfor valgte du å bli baker og konditor? – Eg har så lenge eg kan hugse vore interessert i og fascinert av konditoryrket og visste tidleg at det var dette eg ...
Konditor - Bakeri.net
https://www.bakeri.net/stillinger/bakehuset/konditor-4
06.09.2021 · Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev/svennebrev som konditor eller vise til lang og god erfaring innen konditorfaget. Det er en fordel om du: Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri. Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig.
Besatt: Vi søker en konditor i 100 % stilling! - Fasvo
https://fasvo.no/vi-soker-en-konditor-i-100-stilling
04.03.2021 · Svennebrev som konditor. Søkere uten svennebrev som konditor vil ikke bli behandlet Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig Systematisk, ryddig og kreativ Personlig egnethet vil bli vektlagt. Lønn etter avtale. Politiattest kreves. Kontaktperson: Avdelingsleder Reidun Foss 482 55 271
Konditor - Folkeuniversitetet
https://www.folkeuniversitetet.no › Restaurant-og-matfag
Konditor er et kreativt yrke, og pynting og sammensetning av kaker er konditorens spesialfelt. ... Bestått fagprøve fører frem til svennebrev.
Konditor - Folkeuniversitetet
https://www.folkeuniversitetet.no/Fag-og-svennebrev/Restaurant-og...
Konditor er et kreativt yrke, og pynting og sammensetning av kaker er konditorens spesialfelt. Dette kurset forberedere deg til teorieksamen for praksiskandidater.