Konditor | Utdanning.no
utdanning.no › nn › yrkerMange konditorar har òg svennebrev som bakar. Hvor jobber konditorar ? Som konditor kan du arbeide i bakeri, konditori og i storhushaldningar, som på hotell, restaurantar eller cruiseskip. Personlige egenskaper Ein konditor bør ha interesse for matlaging, forming og smak. Du bør vere kreativ og ha sans for farge og form.
Unibak
www.unibak.noAlle selgerne har Svennebrev innen Baker, konditor eller kokk. Dette gjør at vi lettere kan sette oss inn i kundens hverdag, og finne frem til løsninger som passer inn. Vi designer bakeriene i samarbeid med kunden, slik at vi drar synergi av hverandre – hva kunden ønsker, og hva vi anbefaler. Vår Serviceavdeling består av fire dyktige menn.
Konditorfaget - Miok.no
miok.no › laerefag › konditorfagetNår du har fullført og bestått svenneprøven får du svennebrev og yrkestittelen konditor. Hjem Om utdanningen Når du har fullført og bestått svenneprøven får du svennebrev og yrkestittelen konditor. Yrkesbeskrivelse Opplæringsløpet Læreplan i faget Vibeke – Konditoren som også ble baker Intervju med konditor Kjell hos Bakehuset Furuset Videre muligheter med svennebrev Våre ...
Yrket mitt: Malin (22) er konditor - Framtida
framtida.no › 2021/04/1-malin-er-konditorApr 24, 2021 · Utdanning: Svennebrev som konditor LES FAKTA – Eg har vore permittert under heile pandemien, men håpar snart å vere tilbake på jobb igjen. Det skriv Malin Skagen (22) på epost til Framtida.no. Ho er ein av utøvarane på konditorlandslaget, og jobbar til vanleg som konditor på det historiske hotellet Lysebu, som ligg i Holmenkollen i Oslo.
Konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no/nn/yrker/beskrivelse/konditorMange konditorar har òg svennebrev som bakar. Hvor jobber konditorar ? Som konditor kan du arbeide i bakeri, konditori og i storhushaldningar, som på hotell, restaurantar eller cruiseskip. Personlige egenskaper Ein konditor bør ha interesse for matlaging, forming og smak. Du bør vere kreativ og ha sans for farge og form.
Konditor - Bakeri.net
https://www.bakeri.net/stillinger/bakehuset/konditor-406.09.2021 · Kompetanse er svært viktig for oss, du må derfor ha fagbrev/svennebrev som konditor eller vise til lang og god erfaring innen konditorfaget. Det er en fordel om du: Har erfaring fra produksjon, prosess eller næringsmiddelindustri. Ikke skjelver av tanken på datamaskin, vi rapporterer via PC og bruker Officepakken hyppig.