Du lette etter:

baker og konditor vg2

Vg2 Baker og konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no › Videregående opplæring
Vg2 bakar og konditor handlar om produksjon av bakar- og konditorvarer og om råvarebehandling, teknikkar og teknologi i ulike produksjonsprosessar. Programfaga ...
Baker og konditor - Fagbokforlaget.no
https://www.fagbokforlaget.no/Verk/Baker-og-konditor
Fag: Baker og konditor Trinn: Vg2/vg3 Læreplan: Fagfornyelsen Komponenter: Lærebøker, digitale bøker og nettressurs Fagbokforlaget tilbyr nytt læreverk til vg2 baker og konditor. Verket består av bøkene Bakerboka og Konditorboka og Baker og konditor nettressurs. Bakerboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og dekker alle kompetansemålene som …
Baker og konditor - Utdanningsdirektoratet
https://www.udir.no › RMBAK2----
Baker og konditor. Tilbake til utdanningsprogram. Programområdekode: RMBAK2---- ... Læreplaner Vg2. Fellesfag ... Engelsk, Baker and Confectioner ...
234 har søkt vg2 baker og konditor - Bakeri.net
https://www.bakeri.net › 234-har-sokt-vg2-baker-og-ko...
Disse skolene tilbyr vg2 baker og konditor fra skoleåret 2021/2022, og antall søkere. Innlandet. Storhamar vgs, 13 søkere.
Læreplan i vg2 bakar og konditor (BAK02-01) - udir.no
https://www.udir.no/lk20/bak02-01
Læreplan i vg2 bakar og konditor (BAK02‑01) Nynorsk. Ingen andre språk tilgjengeleg. Læreplan i Vg2 bakar og konditor (BAK02‑01) - Nynorsk, PDF. Kopier.
Baker og konditor - udir.no
https://www.udir.no/kl06/RMBAK2----
Læreplan i vg2 bakar og konditor; Årstimer. Årstimer (ordinær): 982 timer: Årstimer (samisk): 988 timer: Årstimer (hørselshemmede): 982 timer: Programområdets navn på ulike språk. Bokmål: Baker og konditor: Nynorsk: Bakar og konditor: Nordsamisk: Láibu ja herskogáhkkejeaddji: Engelsk: Baker and Confectioner: Fant du det du lette ...
Baker og konditor (Fag- og timefordeling) | Videregående ...
https://www.vilbli.no/nb/nb/no/baker-og-konditor-fag-og-timefordeling/...
Baker og konditor (Fag- og timefordeling) Gå til hovedinnhold. Skoleår 2022–2023 2022–2023 ... Hva er Vg1, Vg2 og Vg3? Hva krever skolen av deg som elev? Valget er ditt! Hva bør du tenke på før du skal søke? Hvor kan du få vite mer om videregående opplæring?
Baker og konditor (Fag- og timefordeling) - Vg2 - Vilbli.no
https://www.vilbli.no › program › v.rm › v.rmbak2----
Vg3 – Videregående trinn 3 eller opplæring i bedrift · Bakerfaget · Ferskvarehandlerfaget · Konditorfaget · Påbygging til generell studiekompetanse ...
Vg2 Baker og konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no/utdanning/vgs/rmbak2----
Vg2 Baker og konditor Vg2 bakar og konditor handlar om produksjon av bakar- og konditorvarer og om råvarebehandling, teknikkar og teknologi i ulike produksjonsprosessar. Programfaga bidreg til at elevane utviklar handlag, sensoriske ferdigheiter og kompetanse innanfor kvalitet, mattryggleik, reseptoppbygging og matmerking.
Baker og konditor - Fagbokforlaget.no
https://www.fagbokforlaget.no › Verk › Baker-og-kond...
Bakerboka er en lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene.
Baker og konditor nettressurs (Digitalt læremiddel for Vg2 ...
https://www.fagbokforlaget.no/Baker-og-konditor-nettressurs/I9788211044563
Baker og konditor nettressurs for Vg2/Vg3 baker og konditor er et supplement til bøkene i faget og har godt med innhold til både elev og lærer.Ressursen blir tilgjengelig med noe innhold i august og vil ferdigstilles med alt innhold i desember 2021.
Videregående - Fagbokforlaget.no
www.fagbokforlaget.no › Videregaaende
Læreverk baker og konditor vg2/vg3 Serie/Verk. Naturbruk . Læreverk vg1 Naturbruk Serie/Verk. Salg, service og reiseliv. Læreverk vg1 salg, service og reiseliv ...
Vg2 - Baker og konditor
https://etterstad.vgs.no/fagtilbud/restaurant--og-matfag/vg2-matfag
25.05.2015 · Vg2 - Baker og konditor. Matfag gjør deg kvalifisert for et yrke innenfor bearbeiding av råvarer og produksjon av mat. Baker og konditor kan du få jobb i konditorier og bakerier. Arbeidsplasser finnes også på hoteller, restauranter og i andre storhusholdninger.Sentrale arbeidsområder er tilbereding og produksjon av brødbakst og annet ...
Baker og konditor, Vg2 - Viken fylkeskommune
https://viken.no › baker-og-konditor-vg2.123570.aspx
Baker og konditor, Vg2. Sted: Nannestad og Åssiden videregående skole. Varighet: 1 år. Opplæringsår: Vg2 ...
Baker og konditor, Vg2 - Viken fylkeskommune
https://viken.no/.../restaurant-og-matfag/baker-og-konditor-vg2.123570.aspx
Baker og konditor, Vg2. Sted: Nannestad og Åssiden videregående skole Varighet: 1 år Opplæringsår: Vg2 Yrker. Se hva du kan bli ved å gå restaurant og matfag . Undervisningsperiode. Start: August 2022 Slutt: Juni 2023 Tidspunkt for undervisning: Dagtid Sted
Fagfornyelse Baker- og Konditorbransjens landsforening - BKLF
https://www.bklf.no › artikler › fagfornyelse
Etter å ha vært uten egen baker- og konditorlinje på videregående i over 20 år, ... 23 skoler i Norge som tilbyr vg2 baker og konditor skoleåret 2021/22.
Vg2 - Baker og konditor - Etterstad videregående skole
https://etterstad.vgs.no › fagtilbud › vg2-matfag
Matfag gjør deg kvalifisert for et yrke innenfor bearbeiding av råvarer og produksjon av mat. Baker og konditor kan du få jobb i konditorier og ...