Baker | Utdanning.no
https://utdanning.no/yrker/beskrivelse/bakertilpasse resepter og produksjonsprosesser. Bakeren må også rengjøre og vedlikeholde utstyret som brukes. Som baker er det viktig å ha god kunnskap om mathygiene. Bakeren jobber gjerne om natta eller svært tidlig, slik at bakverket er klart når dagen starter. Du må derfor være forberedt på andre arbeidstider enn i mange andre yrker.
Om BKLF Baker- og Konditorbransjens landsforening
https://www.bklf.no/om-bklfBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakerier og konditorier i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
baker og konditor - SRCH søkemotor
https://srch.no/baker--og-konditorBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
BKLF Baker- og Konditorbransjens landsforening
www.bklf.noBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
BKLF Baker- og Konditorbransjens landsforening
https://www.bklf.noBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.