Baker | Utdanning.no
https://utdanning.no/yrker/beskrivelse/bakertilpasse resepter og produksjonsprosesser. Bakeren må også rengjøre og vedlikeholde utstyret som brukes. Som baker er det viktig å ha god kunnskap om mathygiene. Bakeren jobber gjerne om natta eller svært tidlig, slik at bakverket er klart når dagen starter. Du må derfor være forberedt på andre arbeidstider enn i mange andre yrker.
BKLF Baker- og Konditorbransjens landsforening
https://www.bklf.noBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
Baker og konditor - Fagbokforlaget.no
https://www.fagbokforlaget.no/Verk/Baker-og-konditorFag: Baker og konditor Trinn: Vg2/Vg3 Læreplan: Fagfornyelsen Komponenter: Lærebøker, digitale bøker og nettressurs Fagbokforlaget tilbyr nytt læreverk til Vg2 baker og konditor. Verket består av bøkene Bakerboka og Konditorboka og Baker og konditor nettressurs. Bakerboka er en lærebok for Vg2 baker- og konditor og Vg3 bakerfaget, og dekker alle kompetansemålene som …
BKLF Baker- og Konditorbransjens landsforening
www.bklf.noBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
Vg2 Baker og konditor | Utdanning.no
utdanning.no › utdanning › vgsVg2 Baker og konditor Vg2 bakar og konditor handlar om produksjon av bakar- og konditorvarer og om råvarebehandling, teknikkar og teknologi i ulike produksjonsprosessar. Programfaga bidreg til at elevane utviklar handlag, sensoriske ferdigheiter og kompetanse innanfor kvalitet, mattryggleik, reseptoppbygging og matmerking.
Bager og konditor | UddannelsesGuiden
www.ug.dk › bager-og-konditorBagværker: 3 år (trin 1) Detailbager: 4 år 6 mdr. (trin 1+2) Håndværksbager: 4 år 6 mdr. (trin 1+2) Konditor: 4 år 6 mdr. (trin 1+2) Grundforløb Skole Praktik. Figuren er vejledende; den enkelte skole kan selv tilrettelægge forløbet. Uddannelsen består af et grundforløb, der tages på en erhvervsskole og varer 20 eller 40 uger, samt ...
Bager og Konditor i Roskilde - Festkager og bryllupskager - MUMS
mumsbageri.dkBager og konditor i Roskilde og omegn. Michael Søndergaard har gennem de sidste 4 år drevet Vikingebageren på Sankt Clara vej i Roskilde, og i foråret 2020 indgik Michael Søndergaard og Sonny Leithoff et virksomhedspartnerskab som skulle munde ud i et nyt brand og en anderledes tankegang om hvordan man skal drive bagerier ind i fremtiden og sådan blev Mums bageri & konditori by Leithoff ...