Konditorfag | Utdanning.no
https://utdanning.no/studiebeskrivelse/konditorfagLignende utdanninger Relevante yrker Nøkkelinformasjon Du lærer håndverk for å produsere kaker og konditorvarer. Fullført og bestått opplæring fører fram til svennebrev. Yrkestittel er konditor. Varighet To år på skole og to år i bedrift Opptakskrav Du må ha fullført grunnskole for å begynne på Vg1 Læreplan Læreplan i konditorfag
Konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no/nn/yrker/beskrivelse/konditorEin konditor bør ha interesse for matlaging, forming og smak. Du bør vere kreativ og ha sans for farge og form. Du må kunne planlegge arbeidet og jobbe effektivt, og dessutan vere hygienisk og nøyaktig. Utdanning Utdanning til fagarbeidar er eit yrkesfagleg løp i vidaregåande opplæring. Se beskrivelse og oversikt over utdanninger : Videregående
Konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no/tema/yrkesintervju/konditorKokkeutdanningen er to år på videregående skole, og to år som lærling etterpå. Det er ingen krav til utdanning hvis du skal jobbe som konditor, men du må kunne takle stress veldig godt. Det er lite tid til avslapping. Dette er en typisk bransje der lidenskap er det viktigste. Vi gir mye kjærlighet til produktene våre.
Konditor | Utdanning.no
utdanning.no › nn › yrkerEin konditor brukar både tradisjonelle og nyare førebuing- og konserveringsmetodar. Arbeidet består av både handverk og maskinell produksjon. Økt påverknad frå utlandet gjer at konditoren må vere i stand til å hente inn og ta opp internasjonale impulsar, samtidig som ein behaldar grepet om gamle nasjonale tradisjonar.
Konditor | Utdanning.no
utdanning.no › tema › yrkesintervjuKonditor er ingen beskyttet tittel, og det er mange som kaller seg det uten å være faglært. Jeg synes det er viktig å ha en utdanning. Jeg synes det er viktig å ha en utdanning. Vi lærte blant annet mye om hygiene, kontroll av råvarer og annet som er viktig i dette yrket.