Baker og konditor - Fagbokforlaget.no
https://www.fagbokforlaget.no/Verk/Baker-og-konditorFag: Baker og konditor Trinn: Vg2/Vg3 Læreplan: Fagfornyelsen Komponenter: Lærebøker, digitale bøker og nettressurs Fagbokforlaget tilbyr nytt læreverk til Vg2 baker og konditor. Verket består av bøkene Bakerboka og Konditorboka og Baker og konditor nettressurs. Bakerboka er en lærebok for Vg2 baker- og konditor og Vg3 bakerfaget, og dekker alle kompetansemålene som …
baker og konditor - SRCH søkemotor
https://srch.no/baker--og-konditorVg2 Baker og konditor Vg2 bakar og konditor handlar om produksjon av bakar- og konditorvarer og om råvarebehandling, teknikkar og teknologi i ulike produksjonsprosessar. Programfaga bidreg til at elevane utviklar handlag, sensoriske ferdigheiter og kompetanse innanfor kvalitet, mattryggleik, reseptoppbygging og matmerking.
OPPSKRIFTSHEFTE Bra mat i barnehagen
www.helsedirektoratet.no › brosjyrer › bra-mat-iIllustrasjon: Baker og Konditor bransjens Landsforening Dersom dere baker selv og lurer på hvor grovt brødet er, kan dere benytte brødskalakalkulatoren. Den finner dere på: brodogkorn.no Allergenmerking Det er 14 kategorier ingredienser som skal merkes. Disse ingrediensene kan fremkalle allergiske eller matoverfølsomme eaksjonerr .
Finnmarksdebatten, Debatt | VENT NÅ LITT!
www.ifinnmark.no › vent-na-litt › oDec 15, 2021 · Signalene er at Vardø mister Restaurant og matfag, kokk- og servitør, baker og konditor, matproduksjon, VG2 studiespesialisering og VG3 studiespesialisering, som konsekvens av nedtrekket. Forslaget er utarbeidet på bakgrunn av en relativt lukket prosess, kun med diskusjoner og maktspill på bakrommet innad i fylkesrådsgruppa.
BKLF Baker- og Konditorbransjens landsforening
https://www.bklf.noBaker- og konditorbransjens Landsforening er en bransjeforening for bakeri og konditori i Norge. Organisasjonen ble etablert i 1893 og har i over 120 år vært en pådriver for å fremme faget og bakerivirksomhetenes interesse. Både bedriftsmedlemmer og personlige medlemmer med svennebrev kan være medlem av organisasjonen.
Etterstad videregående skole
etterstad.vgs.noDec 22, 2021 · Vg 2 - Baker og konditor. Vg 2 - Matproduksjon. Tilrettelagt restaurant- og matfag (TL) Tilrettelagt restaurant- og matfag (OT) Salg, service og reiseliv. Vg1 Salg, service og reiseliv. Vg2 Salg, service og sikkerhet. Tilrettelagt salg, service og reiseliv (TL) Teknologi- og industrifag. Vg1 Teknikk og industriell produksjon (TIP) Vg2 ...