Du lette etter:

konditor voksenopplæring

Grunnleggende ferdigheter - Læreplan i vg2 bakar og konditor ...
www.udir.no › lk20 › bak02-01
Munnlege ferdigheiter i vg2 bakar og konditor inneber å kommunisere med kollegaer, leverandørar og kundar. Det inneber òg å tilpasse språket til mottakar, innhald og formål, og å lytte til og vise respekt for den ein snakkar med. Vidare inneber det å bruke relevante faguttrykk, fremje eigne synspunkt, drøfte problemstillingar og grunngi faglege val.
Konditor - Utdanning.no
https://utdanning.no/nn/yrker/beskrivelse/konditor
Ein konditor brukar både tradisjonelle og nyare førebuing- og konserveringsmetodar. Arbeidet består av både handverk og maskinell produksjon. Økt påverknad frå utlandet gjer at konditoren må vere i stand til å hente inn og ta opp internasjonale impulsar, samtidig som ein behaldar grepet om gamle nasjonale tradisjonar.
Baker og konditor, Vg2 - Viken fylkeskommune
https://viken.no › baker-og-konditor-vg2.123570.aspx
Du må søke om skoleplass digitalt på vigo.no. Velg Søknad for voksne/realkompetanse; Logg inn med MinID. Søk voksenopplæring på vigo.no ...
Konditor Utdanning, skoler og studiesteder - Studievalg.no
https://studievalg.no › yrker › hotell-og-reiselivsfag › k...
Alt om Konditor og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Konditor.
Konditor | Utdanning.no
https://utdanning.no › Yrker
Konditorer lager, pynter og setter sammen kaker. Konditor er et kreativt yrke, og pynting og sammensetning av kaker er konditorens spesialfelt.
Jeg har generell studiekompetanse, men vil gå yrkesfag ...
https://forum.klikk.no › Fellesforum › Skravle
Jeg heller mot konditor altså om det er noe bedre ift. arbeidstider. ... Du kan ta det pp ett år gjennom voksenopplæring.
Baker og konditor - finn din utdanning her! - Studentum.no
https://www.studentum.no › ... › Restaurant- og matfag
Med en utdanning som baker eller konditor kan du jobbe med alt fra gjærbakst til kaker og konfekt. Les mer om utdanningene her!
Kurs for voksne - Opplæringskontoret for reiseliv, restaurant ...
http://www.okrm.no › kurs › kurs-for-voksne
Du søker voksenopplæring ved å gå inn på www.vigo.no og velge voksenopplæring/realkompetansevurdering. I neste trinn velger du fylket du hører hjemme i, ...
Læreplan i vg2 bakar og konditor (BAK02-01) - udir.no
www.udir.no › lk20 › bak02-01
Læreplan i vg2 bakar og konditor (BAK02‑01) Nynorsk. Ingen andre språk tilgjengeleg. Læreplan i Vg2 bakar og konditor (BAK02‑01) - Nynorsk, PDF. Kopier.
Lærlingekompaniet
http://oppla.no
Vi utdanner lærlinger i kokk-, institusjonskokk-, servitør-, baker-, konditor-, resepsjon- og reiselivsfaget. Vi rekrutterer, har kurs og følger tett opp ...
Konditor (svennebrev) | Videregående opplæring - vilbli.no
https://www.vilbli.no › ... › Konditor (svennebrev)
Som konditor kan du få jobb i konditorier og bakerier med produksjon av konditorvarer. Andre arbeidssteder kan være hoteller, restauranter og andre ...
Baker og konditor, Vg2 - Viken fylkeskommune
https://viken.no/.../restaurant-og-matfag/baker-og-konditor-vg2.123570.aspx
Baker og konditor, Vg2. Sted: Nannestad og Åssiden videregående skole Varighet: 1 år Opplæringsår: Vg2 Yrker. Se hva du kan bli ved å gå restaurant og matfag . Undervisningsperiode. Start: August 2022 Slutt: Juni 2023 Tidspunkt for undervisning: Dagtid Sted
Konditor voksenopplæring, vi hjelper deg med å sette, og nå ...
tee-koszi.com › threads › hva-er-din-største
Konditor utdanning. Voksenopplæring er en samlebetegnelse på opplæring som er særskilt rettet mot voksne med sikte på personlig utvikling, kvalifisering for arbeidslivet eller kvalifisering for videre skolegang. Les mer om de ulike områdene. Lønns- og arbeidsvilkår i voksenopplæringen.
Baker og konditor | Videregående opplæring - vilbli.no
www.vilbli.no › nb › nb
Vg3 – Videregående trinn 3 eller opplæring i bedrift. Bakerfaget. Konditorfaget. Påbygging til generell studiekompetanse. Les videre. Om restaurant- og matfag. Opplæringsløpet. Inntakskrav. Fag- og timefordeling.
Konditor (svennebrev) | Videregående opplæring - vilbli.no
https://www.vilbli.no/nb/nb/no/konditor/y/vgo/v.rm/v.rm3007
En konditor må ha gode fagkunnskaper og kunne arbeide planmessig, rasjonelt, effektivt, hygienisk og nøyaktig. Det er en fordel at du har gode egenskaper for farge, form, kreativitet og fantasi. Du bør også ha godt håndlag.
Vg2 bakar og konditor (BAK02‑01) Kompetansemål ... - udir.no
www.udir.no › lk20 › bak02-01
Kompetansemål etter råvare, produksjon og kvalitet. Mål for opplæringa er at eleven skal kunne. planleggje. Å planleggje er å lage ei framdrift for å nå eit mål. Planen beskriv korleis vi har tenkt å gå fram for å oppnå målet, og kan vise samanhengen mellom aktivitetar, gjennomføring og mål. , produsere,
Baker og konditor | Videregående opplæring - vilbli.no
https://www.vilbli.no/nb/nb/no/-/program/v.rm/v.rmbak2----/p1
Vg3 – Videregående trinn 3 eller opplæring i bedrift. Bakerfaget. Konditorfaget. Påbygging til generell studiekompetanse. Les videre. Om restaurant- og matfag. Opplæringsløpet. Inntakskrav. Fag- og timefordeling.
IIS Windows Server
www.bakerkonditor.no
IIS Windows Server ... epiweb05
baker utdanning voksen - SRCH søkemotor
https://srch.no/baker-utdanning-voksen
Voksenopplæring er videregående opplæring som er tilpasset voksne. For å ha rett til opplæring for voksne må du være over 25 år, og du har ikke fullført videregående. Les mer om videregående som voksen Undervisning. Undervisningen skal være tilrettelagt med hensyn til tid, sted og fremdrift i opplæringen.
Konditor - Utdanning.no
utdanning.no › nn › yrker
Ein konditor brukar både tradisjonelle og nyare førebuing- og konserveringsmetodar. Arbeidet består av både handverk og maskinell produksjon. Økt påverknad frå utlandet gjer at konditoren må vere i stand til å hente inn og ta opp internasjonale impulsar, samtidig som ein behaldar grepet om gamle nasjonale tradisjonar.