Brownies | TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › 2007 › 09Brownies. Dette er den beste og enkleste browniesen som finnes! Lite oppvask blir det også! Dette er en skikkelig ”innertier” og du blir garantert avkrevd oppskriften etter å ha servert den! Godt til kaffe. Eller som dessert, sammen med en bærsaus og vaniljeis. Nam nam! Finn frem:
Oppskrifter | TRINES MATBLOGG
https://trinesmatblogg.no/oppskrifterVed å bruke Trines Matblogg, samtykker du i bruk av cookies. Les mer. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen? Meld deg på listen for nyhetsbrev her! Ved å bekrefte e-postadressen din samtykker du i at jeg kan sende deg nyhetsbrev 1-4 ganger i måneden.
Oppskrifter | TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › oppskrifterIngrediens. (ekte) vaniljesukker (finkornet) sukker (hjemmelaget) majones (hot) mangochutney (japansk) soyasaus (norske) jordbær (økologisk) sitron (økologiske) havregryn (sitron) timian (store) havregryn (tørr) småpasta (usaltet) smør 4-kornmel agurk agurk, avokado, mango agurker aïoli Aioli, Jacobs utvalgte akasiehonning ...
BRUNE PINNER | TRINES MATBLOGG
trinesmatblogg.no › recipe › brune-pinnerDec 03, 2014 · Brune pinner oppbevares i tett kakeboks og er holdbare i flere uker. Vil du lage en variant med sjokoladesmak kan du sjekke ut denne oppskriften på sjokoladepinner. Lykke til! HURRA, i går ble 14. opplag av TRINES MAT bestilt, og vi er nå oppe i et opplag på 107 350 bøker! Boken er også Cappelen Damms mestselgende kokebok gjennom tidene!