Egon (restaurantkjede) – Wikipedia
https://no.wikipedia.org/wiki/Egon_(restaurantkjede)Egon restaurant er et restaurantkonsept som åpnet sin første restaurant på Nordstrand i 1984. Egon er et registrert varemerke som eies av Norrein AS i Trondheim. I Trondheim finnes også Egons hovedkontor. Navnet kommer fra filmfiguren Egon Olsen fra Olsenbanden. Olsens bowlerhatter valgt som en del av restaurantens logo. Konseptet er basert på at gjestene sel…
Egon (restaurants) - Wikipedia
en.wikipedia.org › wiki › Egon_(restaurants)Egon restaurant is a Norwegian restaurant concept that opened its first restaurant on Nordstrand in Oslo in 1984. Egon is a registered trademark and owned by Norrein AS in Trondheim. In Trondheim is also the headquarters of the Egon restaurant chain. The name is obtained from the film figure Egon Olsen from the Olsen Gang (Olsenbanden).
Egon Restaurant - Byporten
https://byporten.no/butikker/egon-restaurant10.03.2019 · Egon Restaurant. HOS EGON HØRER ALLE HJEMME. Verdens største Egon restaurant med totalt til sammen ca 600 plasser inne og ute finner du her i Byporten Shopping. Innholdsrik og variert meny, med noe for en hver smak. Atmosfæren i hele restauranten er lun og uformell. Egons konsept skal passe for alle, til alle tider og alle sammenhenger.
Egon - Egon
https://www.egon.seEn god måltid i en trevlig miljö - det är kännetecknet för ett besök hos oss på Egon. Se vår meny: Våra restauranger; Boka bord: Om Egon. Restauranger. Sök jobb. Feedback till oss. Presentkort. Om Egon. Meny. Personvern og cookies ...
Egon Restaurant - Egon
https://www.egon.no@egon_restauranter. Følg oss på Instagram og del dine øyeblikk og opplevelser. Et godt måltid i et hyggelig miljø – det er kjennemerket for et besøk hos Egon Restauranter. Se vår meny: Bestill Take Home; Book bord: Om Egon. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert og få siste nytt om hva som skjer i vår verden!
Egon Restaurant - Egon
www.egon.noEgonmagasinet 2020. Her kan du lese om det som har skjedd i Egonverden 2020. Fra vår familie. Til alle dere. I 1984 opplevde vi at det manglet noe for familiene som ikke var ute etter en pub eller en gourmet restaurant, men som likevel tok både opplevelse og mat på alvor. Les vår historie.