Du lette etter:

fotball snl

Fotball - Store norske leksikon
https://snl.no › ... › Fotball › Regler og begreper i fotball
Fotball er et ballspill og en lagidrett der formålet er å score mål, det vil si å få ballen over motstanderens mållinje. Det spilles med to lag.
amerikansk fotball - Store norske leksikon
https://snl.no › ... › Rugby og amerikansk fotball
Hvert lag har 11 spillere på banen om gangen. Spillets hensikt ...
Fotball: 2. SNL 2020/2021 live - resultater, kampoppsett ...
https://www.livesport.com/no/fotball/slovenia/2-snl
SNL 2020/2021 for livescore, sluttresultat, kampoppsett og tabeller! Live scores på Livesport.com: Her finner du målscorer, gult/rødt kort, lagoppstillinger og reserver i kampdetaljer. I tillegg, Livesport.com tilbyr statistikker (ballinnhav, skudd på/utenfor mål, frispark, hjørnespark, offside og frispark imot), live kommentarer og videohøydepunkter fra de øverste fotball ligaene.
norsk fotball – Store norske leksikon
https://snl.no/norsk_fotball
29.10.2021 · I Norge drives fotball både som bredde- og eliteidrett og inndeles i klasser for gutter/menn og jenter/kvinner. Fotball er den største idretten i antall utøvere, mest populære i antall tilskuere og den som får størst publisitet i norske medier. Norge har sammen med Sverige og Danmark vært et foregangsland for kvinnefotball, og det er også kvinnelandslaget som har …
Lyst å starte på baseball eller amerikansk fotball men hvordan ...
https://www.ung.no › oss
Baseball -SNL. Her kan du se øvelser som kan gi deg et godt utgangspunkt for amerikansk fotball: Amerikansk fotball- Skadefri.no. Lykke til!
Fotball – Om Store norske leksikon
https://meta.snl.no/.taxonomy/2539
Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med opptil 3 millioner brukere i måneden og 550 000 leste artikler hver dag er leksikonet Norges største nettsted for forskningsformidling.
gælisk fotball – Store norske leksikon - snl.no
https://snl.no/gælisk_fotball
25.08.2020 · Gælisk fotball er den irske nasjonalsporten, et ballspill som er en blanding av fotball og rugby. Det spilles mellom to lag à 15 spillere på en rektangulær bane med maksimal størrelse ca. 146×91 meter og et målbur i hver ende. Målburene er 6,40 meter brede og 2,44 meter høye og voktes av en målvakt. Målstolpene fortsetter 2,44 meter over tverrliggeren.
Fotball - Wikipedia
https://no.wikipedia.org › wiki › Fotball
Fotball reguleres i Norge av Norges Fotballforbund (NFF) og ... Et veldig stort antall spiller også fotball på amatørnivå. ... Store norske leksikon.
Engelsk fotball - Store norske leksikon
https://snl.no › Sport og spill › Ballsport › Fotball
Fotball er et ballspill og en lagidrett der formålet er å score mål, det vil si å få ballen over motstanderens mållinje. Det spilles med to lag.
2. SNL livescore, kamper og resultater - SofaScore
https://www.sofascore.com/no/turnering/fotball/slovenia/2-snl/532
2. SNL, også kjent som 2. Slovenska Nogometna Liga, er en fotball-liga for profesjonelle lag i Slovenia for menn. Det er alt i alt 16 lag som kjemper for tittelen hvert år mellom July og May. SofaScore leverer live fotballresultater og -tabeller, resultater, statistikk og toppscorere fra 2.
fotball i Mexico – Store norske leksikon
https://snl.no/fotball_i_Mexico
08.04.2020 · Fotball er Mexicos mest populære idrett. Det er over 300 000 registrerte fotballspillere i landet, men man regner med at det er over 8 millioner uregistrerte spillere også. Mexicos herrelandslag har vært med i hele 16 verdensmesterskap i fotball for menn. Det lengste de har kommet i mesterskapet er til kvartfinalen. I 2012 vant de OL-turneringen i London.
VM i fotball – menn – Store norske leksikon
https://snl.no/VM_i_fotball
30.09.2019 · Verdensmesterskapet (VM) i fotball for menn er en internasjonal fotballturnering som har vært arrangert av FIFA siden 1930. Sluttspillene arrangeres hvert fjerde år. Det norske landslaget har kvalifisert seg tre ganger, i 1938, 1994 og 1998. Brasil har vunnet VM-gull fem ganger, mens (Vest-)Tyskland og Italia kommer nærmest med fire seirer hver.
fotball – Store norske leksikon
https://snl.no/fotball
22.11.2021 · Fotball er et ballspill og en lagidrett der formålet er å score mål, det vil si å få ballen over motstanderens mållinje. Det spilles med to lag. Hvert lag består av elleve spillere, en målvakt (keeper) og ti utespillere. Ballen føres først og fremst med føttene (derav fotball), men utespillerne har lov til å bruke alle kroppsdeler unntatt hender eller armer i spillets gang.
Norsk fotball
https://snl.no › Sport og spill › Ballsport › Fotball
Brødsmulesti. Store norske leksikon · Sport og spill · Ballsport · Fotball. I Norge drives fotball både som bredde- og eliteidrett og inndeles i klasser for ...
Fotball - Store norske leksikon
https://snl.no › Sport og spill › Ballsport
Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Med opptil 3 millioner brukere i måneden og 550 000 leste ...