Konditor - Utdanning.no
https://utdanning.no/tema/yrkesintervju/konditorHvordan er en vanlig arbeidsdag for deg? – Jeg jobber som konditor på et hotell, så min arbeidsdag er nok litt annerledes enn de som jobber ved mer tradisjonelle konditorier. Jeg jobber mandag til fredag fra klokken 06.30 til 14.00. Vi starter med å sette kaker ned i kaféen vår, og så forbereder vi desserter til lunsjbufféen.
baker utdanning voksen - SRCH søkemotor
srch.no › baker-utdanning-voksenVg2 Baker og konditor, grunnkompetanse. Videregående opplæring. ... Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder, og hvordan du kan ta videregående som voksen der du bor. Les mer om videregående som voksen. Andre varianter av denne utdanningen. Det finnes 2 varianter av denne utdanningen. Vg2 Baker og konditor: Vg2 Baker ...
Konditor - Folkeuniversitetet
www.folkeuniversitetet.no › KonditorUtdanningen gjennomføres som klasseromsundervisning og/eller klasserom på nett. Studieløpet er basert på pensum, gruppearbeid, diskusjoner, individuell oppgaveløsning og praktiske øvelser. Undervisningen foregår som regel på deltid over ett år. Lærere. Alle våre lærere har yrkeserfaring i faget de underviser i, samt pedagogisk bakgrunn.
baker utdanning voksen - SRCH søkemotor
https://srch.no/baker-utdanning-voksenVg2 Baker og konditor, grunnkompetanse. Videregående opplæring. ... Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder, og hvordan du kan ta videregående som voksen der du bor. Les mer om videregående som voksen. Andre varianter av denne utdanningen. Det finnes 2 varianter av denne utdanningen. Vg2 Baker og konditor: Vg2 Baker ...
Hvordan blir jeg konditor? - netinbag.com
www.netinbag.com › no › educationBli involvert i den lokale restaurantscenen, og la andre restauranteiere vite at du leter etter en stilling som konditor. Skriv inn og send en CV, sammen med anbefalingsbrev du har fra tidligere professorer eller konditorer du har jobbet med. Kunne vise fram hvordan du vil gjøre et utmerket tillegg til teamet deres.
Konditor - Utdanning.no
utdanning.no › tema › yrkesintervjuHvordan er en vanlig arbeidsdag for deg? – Jeg jobber som konditor på et hotell, så min arbeidsdag er nok litt annerledes enn de som jobber ved mer tradisjonelle konditorier. Jeg jobber mandag til fredag fra klokken 06.30 til 14.00. Vi starter med å sette kaker ned i kaféen vår, og så forbereder vi desserter til lunsjbufféen.