Konditor - Utdanning.no
https://utdanning.no/nn/yrker/beskrivelse/konditorEin konditor brukar både tradisjonelle og nyare førebuing- og konserveringsmetodar. Arbeidet består av både handverk og maskinell produksjon. Økt påverknad frå utlandet gjer at konditoren må vere i stand til å hente inn og ta opp internasjonale impulsar, samtidig som ein behaldar grepet om gamle nasjonale tradisjonar.
Lærlingekompaniet
http://oppla.noVi utdanner lærlinger i kokk-, institusjonskokk-, servitør-, baker-, konditor-, resepsjon- og reiselivsfaget. Vi rekrutterer, har kurs og følger tett opp ...
Konditor - Utdanning.no
utdanning.no › nn › yrkerEin konditor brukar både tradisjonelle og nyare førebuing- og konserveringsmetodar. Arbeidet består av både handverk og maskinell produksjon. Økt påverknad frå utlandet gjer at konditoren må vere i stand til å hente inn og ta opp internasjonale impulsar, samtidig som ein behaldar grepet om gamle nasjonale tradisjonar.