Du lette etter:

tennfjord ripasso

Lytterspørsmål - Amarone, ripasso og valpolicella | På Podimo
https://podimo.com › ... › Vinmonopolets podcast
Lytterspørsmål - Amarone, ripasso og valpolicella. Bli kjent med de tre røde vinene fra Veneto i ... Vinmonopolets podcast - Ingvild Tennfjord om vinspråket.
Ingvild Tennfjord - Norsk faglitterær forfatter- og ...
https://nffo.no › aktuelt › ukas-nffoer › ingvild-tennfjord
Ingvild Tennfjord bærer på en stor hemmelighet. Hun drikker nesten bare øl på byen. Vineksperten snakker ut for aller første gang.
Ingvild Tennfjord: Hva slags vin drikker man til sjokolade?
www.aftenposten.no › amagasinet › i
Apr 07, 2016 · Rødvin og sjokolade er en vanlig kombinasjon som gir – lite. Sødmen i sjokoladen gjør at tørr rødvin smaker skrinnere. Rødvinen tolererer sjokolade, men spiller den ikke bedre. Sødmenivåene må balansere. Det betyr at du trenger drikke som også har den vidunderlige mykheten sjokoladen bærer i seg.
Drikke til kalkun - Vinmonopolet
https://www.vinmonopolet.no › anledning › julemat › d...
Du kan også bruke hvitvin, det slipper smaken av maten lettere igjennom. Prøv en riesling fra Alsace, pinot blanc og chardonnay fra California. Eller gjør som ...
Online outlet for vinelskere - Philipson Wine
philipsonwine.com
Udbyder: philipsonwine.com. Marketing. Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter eller ydelser du viser interesse for, eller køber, på denne og andre hjemmesider. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser.
De beste vinen fra Veneto, Stefano Accordini | DN
https://www.dn.no › vin › veneto › italia › frankrike › s...
Er du nysgjerrig på hvordan er skikkelig ripasso, amarone eller valpolicella smaker?
Vin til ribbe og pinnekjøtt - Engelstad - vin til julemat
https://www.engelstad.no › kunnskap › vin-til-ribbe-og...
Og de med litt sødme, som Ripasso, er ypperlige til røkt pinnekjøtt. Hvitvin – f.eks. en tysk Riesling med litt restsødme – er et godt alternativ da den vil ...
Vinskolen: Smaken av høst - bt.no
www.bt.no › amagasinet › i
Oct 07, 2021 · Vinskolen: Smaken av høst. Tiden er knapp. Råvarene er her. Skal vi rekke å nyte høstens delikatesser, trenger vi alle mann på dekk. Naboen hamret insisterende på døren. I hånden holdt han en pose med fem kilo plommer. Regnet sildret. Han var allerede våt inn til skinnet. Men innhøstingen av plommene måtte fullføres.
Ingvild Tennfjord: Vil du ta sunnere vinvalg?
www.bt.no › amagasinet › i
Så hvordan velge rett? Unngå ripasso og Amarone, som er kaloriverstinger. Styr unna viner som heter noe med «sexy», «explosion», «Sin» eller «Amore». Velg viner med moderat alkohol, rundt 13 prosent. Gå inn på Vinmonopolets nettsider og søk opp ekstra informasjon om favorittvinen din. Men viktigst av alt: spis skikkelig mat.
Vintips: En guide til det perfekte (jule)måltid - Aftenposten
www.aftenposten.no › amagasinet › i
Vintips: En guide til det perfekte (jule)måltid. Det hjelper ikke å få eksperttips om du ikke forstår dem. I denne spalten har jeg komprimert alt du trenger å vite om vin til julemat. Det begynner i siste halvdel av november.
Vintips: En guide til det perfekte (jule)måltid - Aftenposten
https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/VqgMA3/vintips-en-guide-til...
17.12.2020 · Se Ingvild Tennfjords vinanbefalinger lenger nede i saken. Konsentrert smak Det er nesten det viktigste nå. Milde smaker og blasse viner fungerer til sofakos, men ikke til tradisjonell norsk julemat. De neste ukene venter et inferno av salt og fett, røkt kjøtt og gravet fisk. Alle disse faktorene «stjeler» fruktsmak av vinen din.
Valpolicella and Ripasso Wines - Domìni Veneti
www.dominiveneti.it › en › valpolicella-and-ripasso
Ripasso is made with traditional techniques that have been rediscovered and enhanced in recent decades. They consist in leaving the Amarone skins in the fermentation vat and adding an equal quantity of fresh Valpolicella wine, thus starting a new fermentation phase lasting about 7 – 10 days.
Aftenposten A-kortet | Se arrangementer og kjøp ... - Hoopla
akortet.hoopla.no › sales
Jan 21, 2022 · OPPTAK Publikumsfavorittene Ripasso, Amarone og Valpolicella med Liora Levi. 24. mar. 2022. ... Boblekurs med Ingvild Tennfjord og Afternoon Tea på Bristol 1. mai 2022.
Ukens vintips: Vin til pizza | Godt.no
https://www.godt.no › Anmeldelser › Vin
Lise disker denne uken opp med lekre pizzaoppskrifter. Her er drikke som passer til.
Vinskolen: Smaken av høst - Aftenposten
https://www.aftenposten.no › amagasinet › vinskolen-sma...
Lenge kjentes det som om hele Norge drakk ripasso. Navnet betegner en rik og raus vinstil fra Veneto, nord i Italia. Ripasso kan oversettes med ...
Ingvild Tennfjord: Vil du ta sunnere vinvalg?
https://www.bt.no/amagasinet/i/kgwaX/Ingvild-Tennfjord-Vil-du-ta-sunnere-vinvalg
20.01.2017 · Unngå ripasso og Amarone, som er kaloriverstinger. Styr unna viner som heter noe med «sexy», «explosion», «Sin» eller «Amore». Velg viner med moderat alkohol, rundt 13 prosent. ... Ingvild Tennfjord: God vin er verdt å vente p ...
Ingvild Tennfjord: Vil du ta sunnere vinvalg? - Bergens Tidende
https://www.bt.no › amagasinet › kgwaX › ingvild-tennfj...
Ufrivillig grimase. Så hvordan velge rett? Unngå ripasso og Amarone, som er kaloriverstinger. Styr unna viner som heter noe med «sexy ...
Ingvild Tennfjord: Hva slags vin drikker man til sjokolade?
https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/0Eok0/Ingvild-Tennfjord-Hva...
07.04.2016 · Eller opplev Ingvild Tennfjord i en av de siste episodene direkte her: Sjokolade spiller ikke vinen bedre. Du er ikke fornuftig. Så la oss kaste oss ut på dypt vann. Rødvin og sjokolade er en vanlig kombinasjon som gir – lite. Sødmen i sjokoladen gjør at tørr rødvin smaker skrinnere.
Ingvild Tennfjord: 10 nye favorittviner - BT
https://www.bt.no/amagasinet/i/ml10q/Ingvild-Tennfjord-10-nye-favorittviner
Ingvild Tennfjord: 10 nye favorittviner. Akkurat i det du tenker at du aldri skal drikke og bare trene, slippes 90 nye viner i Vinmonopolets hyller. Har de en sjanse? NYTT: Nytt år, nye favoritter. Ingvild Tennfjord har smakt og plukket ut vinene hun liker best i det nye slippet. Foto: Agnete Brun