Jeg vil her gå gjennom hoved prinsipper ved vinlegging hjemme. Hvis man gjør en skikkelig job, vil hjemmelagd vin nesten være like god som ferdig og i ...
Vinlaging. Vinfremstilling eller vinifisering er produksjon av vin , som starter med valg av frukt , gjæring til alkohol og tapping av den ferdige væsken.
Best pris ved kjøp av 688 verdifulle utstyr til hjemmebrygging og vinlaging. Shopping for Fruugo er enkelt med Fruugo ved TILBUD med salg, rabatter og ...
Deretter vert druene pressa. Kor lenge vinen gjærar varierer mykje frå vin til vin. I maserasjonen trekker vinen ut tannin og smaksstoff frå kjerner og stilkar, ...
16.08.2020 · Nederst på siden er det oppskrifter på en del viner, men man kan lett sette sammen egne oppskrifter med de bærne/frukt man har for hånden. Det er og mange forskjellige hurtigvinsett i handelen. Disse kan være enkle og effektive, men gleden ved å …
Det gjelder å få med seg mest mulig vin og minst mulig bunnfall. Gjør rent gjærlåsen, gummihetten og ballongen. Fyll nytt vann i gjærlåsen og sett vinen på et kjølig sted (10 - 15 o C) i ca 3 mnd før neste omstikking. Husk å svovle ved hver omstikking. …