Knut Enger (1916 - 1978) - Genealogy
www.geni.com › people › Knut-EngerEtter endt skolegang ved Sylling skole begynte Knut innen bakerfaget. Han tok bokholderiutdanning i 1937 ved Størseths handelsskole i Oslo samtidig som han gikk i bakerlære hos baker W B Samson i Oslo. Etter å ha utstått sin lærertid arbeidet han som bakersvenn i samme firma i over to år.
Baker - YouTube
www.youtube.com › watchBakerfaget er et av verdens eldste håndverk, og i stadig utvikling. Som fremtidens baker må du kunne beherske den nyeste teknologien, samtidig som du utviser...
Bakerfag | Utdanning.no
utdanning.no › studiebeskrivelse › bakerfagVg3 bakerfaget handler om råvarer, produksjonsmetoder og produksjon av bakervarer i tråd med lokale, nasjonale og internasjonale tradisjoner og trender. Faget handler videre om utvikling av håndverksferdigheter, innsikt i nye produksjonsmetoder og om resept- og produktutvikling.
baker – Store norske leksikon
https://snl.no/baker14.11.2021 · Baker, yrkesutøver som produserer brød og bakervarer, enten som fagutdannet mester eller svenn. Bakeryrket er fortsatt håndverkspreget, men baseres i stadig høyere grad på ny teknologi både i tradisjonelle håndverksbedrifter og i industribakerier. En bakers arbeid er nær beslektet med det som utføres av en konditor, og mange yrkesutøvere i bransjen har avlagt …